Victòria i classificació als quarts de final de la Lliga Catalana.

Victor Sierra (p) , Ferran Rosa, Alvaro Gimenez, Xavier Rovira, Pol Galbas, Alexandre Acsensi, Marcos Blanque, Roger Acsensi, Jaume Roca, Cesc Campor (p)

Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Guido Pellizzari, Manu Necchi, Pablo Najera, Gerard Miquel, Iker Casado, Joan Lluis Mudarra, Ot Arbos (p)

Faltes:

CH Caldes:  11

CE Vendrell: 9

Faltes Directes: Min 44 pel CE Vendell

Gols: MIn 21 (1-0) Alvaro Gimenez, MIn 23 (1-1) Manu Necchi, Min 40 (1-2) Pablo Nájera.

Dilluns 28 al vespre, el primer equip del CE Vendrell d'hoquei sobre patins va disputar el seu primer partit a la pista del Caldes, corresponent a la segona jornada de la Lliga Catalana.

Al descans es va arribar amb un 1 a 1 al marcador, amb gol de Manu Necchi al minut 23. I el partit va finalitzar amb un 1 a 2 favorable per al Vendrell, amb gol de Pablo Nájera al minut 40.

Amb aquesta victòria, l'equip ja queda classificat per jugar els quarts de final d'aquesta competició, que tindran lloc a Igualada el dies 3 i 4 de setembre. Però abans, es disputarà el primer lloc del grup A contra el Barça Lassa en el partit que tindrà lloc el proper dissabte 1 de setembre, a les 20 h, al Pavelló del Club d'Esports Vendrell. L'entrada d'aquest partit és gratuïta i ja es podrà adquirir la targeta de col•laborador de la temporada 2018-2019.