1960 - 1962

Calendari - OK Lliga Plata

Octubre 2021
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Pròxim Partit - OK Lliga Plata

Dissabte, 30 Octubre 2021
C.E. VENDRELL vs C.A.A. DOMINICOS
20:00
 

Temporada 1960-61

2a Divisió Catalana. 13è classificat amb 21 punts, 47 gols a favor i 73 en contra, entre 16 equips, jugant la fase de promoció per no baixar de categoria on va quedar 1r  classificat.

Aquesta temporada van marxar l’entrenador Joan Ferrando i el jugador vilanoví A. Godessard, així com el Ricard Urpí (CP Calafell),  fitxant el porter vilafranquí, Francesc Santacatalina i el barceloní  Compte.

L’ equip quedava format per Francesc Santacatalina, Isidre Socías, Segura, Joan Mestres “Cheko” i Ton Mestres (porters), Benet  Jané, Cisco Prats, Jaume Rovira, Jaume Díaz, Jesús Trayner, Enric Del Río, Compte, Jaume Ambrós i Casado.

 

 

Crònica del  Vendrell Portavoz Católico de la Villa del 25 de Març 1961

 

Foto cedida per Ton Mestres, realitzada a l’estiu de 1960 al Casal de  Vilafranca i amb la pista mullada per la pluja.  

Drets: Benet Jané, Cisco Prats. Acotats: Jesús Trayner, Ton Mestres i Enric Del Río.

Classificació final publicada al Volum I de “Farem Història”, cedit per Ramon Ferré

El CE Vendrell va haver de jugar la fase de Promoció, per no baixar de categoria, contra l’ UE Horta, CP San Ignacio i el CP Puigcerdà, quedant primer classificat, al guanyar tots els partits d’aquesta lligueta i  d’aquesta forma poder mantenir la categoria.

 


      

 

Crònica del Vendrell Portavoz Católico de la Villa del 3 de juny de 1961


     

 

Foto realitzada al Hotel de Puigcerdà, el 21 de maig de 1961,  on van desplaçar-se a jugar el partit de promoció que va finalitzar amb el resultat de CP Puigcerdà 2 – CE Vendrell 4.

En la imatge podem veure a Casado, Ton Mestres, Cisco Prats, Carles Santó (delegat), Jaume Diaz , Jaume Ambrós i Benet Jané.

Aprofitant aquest desplaçament , i que es tenien que quedar a dormir a Puigcerdà, l’ endemà van aprofitar per  jugar un partit amistós amb el Campió de 3ª Divisió, el CP Ripoll ,reforçat, al qual van guanyar per 1 gol a 5.

Foto cedida per Ton Mestres

 

 

Crònica del  Vendrell Portavoz Católico de la Villa del 17 de Juny 1961

 

Temporada 1961-62. L’ ascens a 1a Divisió

 2a Divisió Catalana. 3r Classificat, entre 16 equips, amb 38 punts ( 117 gols a favor i 68 en contra).

Aquesta temporada el CE Vendrell es va reforçar amb els jugadors Josep Ripollès i Josep Miró (porter), tots dos de Sant Sadurní, a fi de no tenir problemes com la temporada anterior, també s’incorpora el jugador local Ricard Urpí que la temporada anterior havia jugat amb el CP Calafell. Són baixa aquesta temporada el Jaume Rovira, l’ Isidre Socías  i   el Jesús Trayner.

El  President de la Secció era el Tomàs Tous.  L’ equip estava format  pels porters Josep Miró, Joan Mestres “Cheko”, Segura i com a  jugadors de camp Benet Jané, Cisco Prats (que també feia d’entrenador), Ricard Urpí, Jaume Ambrós, Jaume Díaz i Josep Ripollès.

Els 2 primers classificats, SEAT i CP Calafell, van pujar  directament a 1a Divisió, mentre el tercer i quart, CE Vendrell i CD Laietà, jugaven la promoció amb el ListaAzul i el Sagrada Família de Terrassa. El CE Vendrell va quedar primer d’aquesta lligueta ( 5 partits guanyats, 1 de perdut)  assolint  l’ ascens a la 1ª Divisió Catalana, mes tard anomenada Divisió d’ Honor. En aquell moment aquesta era la màxima categoria , doncs no hi havia cap Categoria d’ Hoquei Patins a nivell Estatal.

CE Vendrell -Temporada 1961-62, a la pista del velòdrom,  equip que aconsegueix l’ascens a la Primera Divisió. Drets: Tomàs Tous (President de la secció), Ricard Urpí, Josep Miró, Jaume Ambrós, Jaume Díaz. Acotats: Benet Jané, Joan Mestres“Cheko”, Cisco Prats i J. Ripollès.

Crònica del Vendrell Portavoz Católico de la Villa del 31 Març de 1962

 

Foto del 18 març de 1962. Partit entre el CE Vendrell i  el  CP Calafell. A la imatge es poden veure d’esquerra a dreta, Benet Jané, Cisco Prats, Ripollès i Ricard Urpí.

Imatges del partit entre el CE Vendrell 1 - CP Calafell 1.

A dalt:  Cisco Prats, Ripollès, Agustí Blanch “Rius” i Ramon GibertSerenet”.                           

Foto Report (Salvador Jané)

 

A  les  fotos es pot  observar  l’ àrbitre Lluís García,(3) Cisco Prats, (6) Benet Jané, Ramon GibertSerenet”, Joan Montejo i el jugador que està a terra, lesionat, és el Ricard Urpí.

Foto Report  (Salvador Jané)

 


 

 

Classificació final de la 2a Divisió Catalana i de la fase de promoció d’ascens a 1a Divisió de la Temporada 1961-62, publicat al Volum I de “Farem Història” de Ramon Ferré

Portada de Vendrell Portavoz Católico de la Villa celebrant l’ascens del CE Vendrell a Primera Divisió.

 

Entrevista a Albert Pàmies, President del CE Vendrell, al diari El  Mundo Deportivo  del 26 de Juliol de 1962

El CE Vendrell va ser  invitat a  participar en les VII 24 hores d’Hoquei Patins de Cerdanyola a l’agost de 1962

A la foto Jaume Diaz, Ton Mestres, Manel Escardó , Menbrives, Polo II i Reyes.  Cedit per Ton  Mestres

Crònica de La Vanguardia del 7 d’agost del 1962

 

© 2021 Club d'Esports Vendrell - Secció d'Hoquei Patins. All Rights Reserved.