1967 - 1968

Calendari - OK Lliga Plata

Octubre 2021
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Pròxim Partit - OK Lliga Plata

Dissabte, 30 Octubre 2021
C.E. VENDRELL vs C.A.A. DOMINICOS
20:00
 

Temporada 1967-68

 1a  Divisió  Catalana, es classifica en 5è  lloc amb 34 punts.

Aquesta temporada van marxar els porters Manel Mir ( CP Calafell) i Francesc Santacatalina i es va fitxar el  porter Carles Trullols i el Manel Edo , tots dos del Magnetos, i va tornar el vendrellenc Ton Mestres, que estava jugant a l’ Helios de Saragossa durant el servei militar..

Entra com a President Salvador Montserrat. L’ equip, entrenat inicialment per Cisco Prats (dimiteix el 27-02-68), essent substituït per Carles Baldomà,  estava  format pels porters Carles Trullols i Ton Mestres i els  jugadors: Benet Jané , Joan Edo, Manel Edo , Lluis Zuriaga, Carles Baldomà, Jaume Díaz (estava fent el servei militar) i els juvenils Albert Nolla i Querol.

 

Foto, cedida per  Ton Mestres, realitzada a la pista del CT Barcino el 3 de Desembre de 1967, partit que va finalitzar amb el resultat de CT Barcino 0  - CE Vendrell 6.

 Drets: Cisco Prats (entrenador), Manel Edo, Benet Jané, Albert Nolla, Joan Edo. Acotats: Carles Baldomà, Carles Trullols, Lluís Zuriaga, Ton Mestres.


La revista Patín Hockey  del 5 octubre de 1967, va dedicar dues pàgines a l’ equip del CE Vendrell, on parla de l ‘historial del seus jugadors.

Cedit  per Ton Mestres.

 

A la pista del velòdrom del CE Vendrell.   Manel Edo, Joan Edo, Carles Baldomà, Carles  Trullols, Ton Mestres i Lluís Zuriaga. 

Foto cedida per Ton Mestres.

Imatges del Patin Hockey, cedides per Ton Mestres, del partit entre el CP Vilanova i el CE Vendrell en el que va guanyar l’equip vilanoví per 2  a 0.

 

Crònica de la revista  Patín Hockey

Imatges del partit CE Vendrell 5-Reus Deportiu 2, celebrat el 12 Novembre 1967, amb la pista del Velòdrom plena de gom a gom. A la foto de sota els jugadors vendrellencs celebren un gol davant el desconcert dels jugadors del Reus Deportiu.

Fotos  Report

Jugada d’atac del Reus Deportiu davant la porteria defensada per Carles Trullols. Vilallonga xuta la bola sota la mirada de Joan Edo (3), Lluís Zuriaga i Joan Sabater. A la imatge inferior s’observen els aldarulls produïts després de l’agressió a Lluís Zuriaga (que està sent atès a la pista) i que va interrompre el partit durant diversos minuts.

Foto Report (Salvador Jané)

Crònica de la revista  Baix Penedès  del 26 Novembre de 1967

Crònica del diari El Mundo Deportivo del 18 de març de 1968

A la  Copa del Generalísimo  el CE Vendrell va eliminar el CH Caldes per 2 gols a 5 al camp del Caldes i 6 gols a 3 al del Vendrell, quedant posteriorment  eliminats pel  CP Vilanova al perdre al seu camp per 4 gols a 2 i empatant a la tornada a 2 gols.

Crònica de  La Vanguardia  del 21 de Maig de 1968

Crònica del diari  La Vanguardia  del 22 de maig de 1968

L’equip  Infantil del  CE  Vendrell  el  dia en  que es  proclama  Campió  de Tarragona  1968. Drets:  Joan Mestres “Cheko” (auxiliar), Pere  Díaz, Lluís Díaz, Antoni Martín, Josep Urgell, Badía (auxiliar).  Acotats: Lluis Nin, Bartomeu Baldrís, Domingo González, Josep Mª  Casas.                                                                                Foto Bartomeu Baldrís

L’ equip Infantil del CE Vendrell, Campió de Tarragona, es va proclamar Campió de Catalunya, en la fase final jugada a Barcelona, després de guanyar a la final al CP Vilanova per 3 gols a 2.

Això va fer que es classifiqués per jugar el III Campionat d’Espanya Infantil que va organitzar la secció d’Hoquei del CE Vendrell, conjuntament amb els equips de: Ntra. Señora del Carmen de Utrera (Sevilla), PP Agustinos de Valencia, Col·legi Sant Joan de Barcelona, Club Pilaristas de Madrid,  Colegio Pilar de Pola de Lena (Oviedo) i el CD Josaleta de Bilbao. Degut a que es va retirar el Josaleta, l’ organització, va decidir invitar el CP Vilanova, que  va acabar guanyant el Campionat d’Espanya al derrotar al CE Vendrell, a la final, per 4 gols a 1.

 

Crònica del diari  La Vanguardia  del 23 de maig de 1968

 

Crònica del diari  La Vanguardia  del 25 de maig del 1968

Crònica del Diario Español del 26 de maig 1968

              Crònica del diari  El Mundo Deportivo  del  26 i 27  de maig de 1968

Presentació de l’equip Infantil del CE Vendrell al Campionat d’Espanya: Antoni Martín, Domingo González, Josep Urgell, B. Baldrís, Pere Díaz, Lluís Díaz, Josep M Casas, Angel Cugat( amb la pancarta). Foto B. Baldrís

Els jugadors en el moment del lliurament de medalles: Domingo González, Josep Urgell, B.  Baldrís, Lluís Díaz, Pere Díaz, J M Casas i  Angel Cugat.                     Foto cedida per Bartomeu  Baldrís

 

 

Crònica del diari  La Vanguardia  del 29 de maig de 1968

 

 

Portada  del  Baix Penedès  del 8 de Juny de 1968, amb motiu del Campionat d’Espanya Infantil celebrat en El Vendrell

 

Medalles de Campió de Catalunya i Sots Campió d’ Espanya, Temporada 1967-68 de Categoria Infantil, corresponents a Bartomeu Baldrís

 

Foto de l’equip Infantil del CE Vendrell Campió de Catalunya i Sots Campió  d’ Espanya Temporada 1967-68, realitzada a la pista del Velòdrom el 26 de maig de 1968, durant la celebració de la Final del Campionat d’Espanya Infantil

L’ equip Infantil, entrenat per Cisco Prats, estava format per: Josep Mª Casas, Josep Urgell, Lluís Díaz, Pere Díaz. Acotats:  Domingo González, Bartomeu Baldrís i Antoni Martín

Foto cedida per Bartomeu Baldrís

 


Crònica del Diario Español del 15 de Juny de 1968, en que fa esment de la festa organitzada amb motiu del primer Campionat de Tarragona d’Hoquei en categoria Aleví que va ser guanyat per el CE Vendrell

 

 

© 2021 Club d'Esports Vendrell - Secció d'Hoquei Patins. All Rights Reserved.