2004 - 2006

Calendari - OK Lliga Plata

Octubre 2021
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Pròxim Partit - OK Lliga Plata

Dissabte, 30 Octubre 2021
C.E. VENDRELL vs C.A.A. DOMINICOS
20:00

Temporada 2004-05.

 Nacional Catalana. Es classifiquen en el 12è lloc , de 18 equips.

Aquest any hi ha canvi d’entrenador . Amb la marxa de Pep Prats es fitxa  Alexis Castro i com a jugadors  Fermín Ortega (CP Calafell) i  Arnau Tarrida (CP Vilafranca). Són baixa Óscar Baldor (CP Pla), Josep Solé (CP Calafell) i Bernat Domènech.

President Víctor Romagosa. Entrenador Alexis Castro. Porters: Fermín Ortega, Adrià Vives i Sergi Cañellas . Jugadors : David Parejo, David Cañadas, Óscar Lupión, Carles Urpí, Arnau Tarrida, Jaume Jané, Toni Porta, Jordi Lluch i Valentí Usón.

Presentació de l’equip del CE Vendrell, el 18 de Setembre de 2004, que es va enfrontar a la Selecció Catalana ,  dins els actes d’Homenatge a Joan Solans

El 18 de setembre de 2004, la secció d’hoquei del CE Vendrell,  va fer un “Homenatge a Joan Solans”, persona molt vinculada a l’ hoquei vendrellenc, que durant més de 30 anys es dedicava a entrenar i ensenyar a patinar als més menuts.

Per aquest esdeveniment es va comptar amb la Selecció Catalana, que al matí va fer un entrenament amb els més petits del CE Vendrell i l’ equip Juvenil San Agustín de Xile. A la tarda es va  jugar un partit de veterans del CE Vendrell, un altre  de Juvenils contra l’equip San Agustín de Xile  i després el primer equip del CE Vendrell va jugar contra la Selecció Catalana.

   

Jugadors i Veterans del CE Vendrell amb l’ homenatjat Joan Solans i cartell dels actes.                                                      Foto Ingrid Mercadé

Dels més petits als més grans, tots van participar en l’Homenatge a    Joan Solans

La Selecció Catalana entrenada per Jordi Camps.            

  Drets :  Fredy  Hinojal, Marc  Pallarès,  Quim Casali,   Joan   Solans (l’homenatjat), Jordi García, Abraham Bagès . Acotats : Ivan Tibau, Jaume Llaverola, Víctor Agramunt, Marc Gual.

Crònica del Diari Baix Penedès del 24 de setembre de 2004

Crònica del 3 de Vuit del 24 de setembre de 2004

Foto de la Família Solans Estragués, sempre vinculada a l’ Hoquei Patins, junt amb l’alcaldessa del Vendrell, Helena Arribas


Cròniques de El 3 de Vuit del 12 i 26 de Novembre de 2004

 


Cròniques de El 3 de Vuit i  del Diari de Tarragona

Crònica  “Diari Baix Penedès” del 3 de Juny de 2005, últim partit jugat a casa. La setmana següent el CE Vendrell empataria a 5 gols al camp del Campió,  Girona HC

Classificació final Temporada 2004/05

Al finalitzar la temporada 2004-2005,  el jugador vendrellenc Toni Porta, es va retirar del primer equip del C E Vendrell.

 La foto correspon a l’ últim partit jugat a la pista del  CE Vendrell . Es va empatar a 4 gols amb el CP Lloret.

CE Vendrell – Temporada 2004-2005

Drets: Xavi Nicolàs (2n entrenador), David Parejo, Carles Urpí, Jordi Lluch, Arnau Tarrida, Óscar Lupión, David Cañadas, Alexis Castro (entrenador), Víctor Romagosa (president).

Acotats: Valentí Usón, Toni Porta (amb la samarreta que li van signar tots els jugadors), Fermín Ortega i Sergi Cañellas.

Els equips de  Base de CE Vendrell de les categories Aleví, Infantil, Juvenil i Junior van aconseguir classificar-se per la fase Preferent del Campionat de Catalunya.

Crònica de El 3 de Vuit del 14 de gener de 2005

El 18 de juny del 2005 es va celebrar, dins els actes del Torneig d’Hoquei Base “Andreu Santacana”, el 50 Aniversari del Casal Familiar ( entitat on es va començar a practicar l’ hoquei al Vendrell)  amb un partit entre el CE Vendrell i una Selecció de Tarragona , que va finalitzar amb el resultat de 6 gols a 7.

En aquesta Selecció de Tarragona hi participaven dos joves jugadors, que anys després, formarien part de l’equip del CE Vendrell i que a la temporada 2012/13 aconseguirien la Copa del Rei i la Copa de la CERS, en Jepi Selva i  Xavi Costa.

Equip de la Selecció de Tarragona

Drets: Miguel Pérez (entrenador), Jepi Selva, Pere Cañellas, Gerard Pujol, Francesc Selles.                                                                                                                         Acotats: Sergi Cañellas, Albert Casanovas, Xavi Costa i Engelebert Borràs

Temporada 2005-06

1a Nacional Catalana, 8è classificat (18 equips) , amb 54 punts.

Nou canvi a la banqueta . Amb l’arribada de Josep Anton Martínez es van fitxar el jugador de Sant Sadurní Francis Jurado (CP Monjos), Alexis Carreño (Reus Ploms) , Joan Roig (CH Cambrils) i Oleguer Martí (a partir del desembre). Són baixa David Cañadas i Óscar Lupión (CP Sant Feliu) i  es produeix la retirada (del  primer equip) dels jugadors vendrellencs Jaume Jané i Toni Porta.

President de la secció Víctor Romagosa. Entrenador Josep Anton Martínez, Porters : Fermín Ortega, Sergi Cañellas i Jesús Ordóñez. Jugadors: David Parejo, Arnau Tarrida, Francis Jurado, Carles Urpí, A. Carreño, Joan Roig, Jordi Lluch, Oleguer Martí, Valentí Usón i els juvenils  Lluís Ferrer i  Marc Baldrís.

Foto de l’ Homenatge als jugadors vendrellencs Jaume Jané i Toni Porta que es retiraven del primer equip. Setembre 2005.

Drets: Víctor Romagosa (president), Valentí Usón, Arnau Tarrida, Jaume Jané, Toni Porta, Jordi Lluch, Carles Urpí, J. Anton Martínez (entrenador), Francis Jurado. Acotats: Joan Roig, Fermín Ortega, Sergi Cañellas, David  Parejo, Alexis Carreño.

Cròniques del Diari del Baix Penedès del 4 i 25 de Novembre de 2005

Cròniques del Diari del Baix Penedès del 20 de Gener i 26  Maig de 2006

Crònica del Diari Baix  Penedès del 9 de Juny de 2006

Formació del CE Vendrell  , Novembre de 2005

Drets: Víctor Romagosa (president), Joan Anton Martínez (entrenador), Francisc Jurado, Jordi Lluch, Carles Urpí, Joan Roig, Alexis Carreño.

Acotats: David Parejo, Fermín Ortega, Sergi Cañellas, Marc Baldrís i Lluís Ferrer.

CE Vendrell a Nacional Catalana – Temporada 2005-06

A les instal·lacions del CE Vendrell es va celebrar, els dies 5,6 i 7 de maig del 2006, el Campionat de Catalunya de Categoria Juvenil, amb la participació del CP Voltregà, CP Tordera, CP Lloret, CH Mataró, HC Igualada i CE Vendrell. Es va proclamar Campió el CP Voltrega, empatat de punts amb el CP Lloret, al qual va guanyar per 5 gols a 3.

El CE Vendrell, que va patir la lesió de Lluís Ferrer en el primer partit, va acabar en cinquena posició.

CE Vendrell Juvenil – Temporada 2005-06

Crònica del Diari del Baix Penedès del 12 de Maig de 2006

Crònica de  L’ Opció  del 12 de Maig de 2006

Crònica de “El 9Nou” del 9 de Maig de 2006

CE Vendrell ,  5è al Campionat de Catalunya  2006

Drets: Pep Solé (2n entrenador), Marc Cañellas, Nil Martínez, Marc Baldrís, Lluís Ferrer, Marc Barbarà, Quim Andreu (entrenador),Martínez (delegat). Acotats: Aleix Cañellas, Pere Pons, Josep M. Guasch, Jesús Ordoñez i Gerard Rovira.

© 2021 Club d'Esports Vendrell - Secció d'Hoquei Patins. All Rights Reserved.