1964 - 1966

Calendari - OK Lliga Plata

Octubre 2021
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Pròxim Partit - OK Lliga Plata

Dissabte, 30 Octubre 2021
C.E. VENDRELL vs C.A.A. DOMINICOS
20:00

Temporada 1964-65

 1a Divisió  Catalana, classificat en 11a posició amb 20 punts. Això fa que juntament amb el Lista Azul  jugués la promoció de permanència, amb el CN Reus Ploms i l’ Igualada. En aquella "lligueta" va haver molta igualtat classificant-se primer el CN Reus Ploms , amb 7 punts i el CE Vendrell amb 6 punts, empatat amb el Lista Azul, però el millor gol average va classificar els vendrellencs ( vam guanyar 5 gols a 1 a casa i van perdre per 5 gols a 2 a fora). D’aquesta manera el CE Vendrell mantenia la categoria.

El CE Vendrell va fitxar un jugador juvenil, internacional, Joan Edo i a l’Albert Prat, per suplir les baixes del porter Josep Miró i el Josep Ripollès, així com del vendrellenc Ricard Urpí, que es retiraria.

 L’ equip estava format per Albert Prat i Joan Mestres ”Cheko”com a porters i,  Benet Jané, Cisco Prats, Joan Edo, Emiliano García “Polo II”, Agustí Blanch “Rius”, Antoni Gosálvez, Jaume Díaz  i  Torres.

Aquesta és l’última temporada, com a jugador en actiu, del Cisco Prats . Era el darrer d’aquells amics que a principis dels any 50 van formar l’ equip d’Hoquei Patins del Centre Catequístic del Vendrell . A partir d’ aquí continua, la seva vinculació amb el món de l’hoquei,  com a entrenador, tasca que ja feia anys que compartia amb la de jugador.

Foto, cedida per Bartomeu Baldrís,  realitzada a la pista del velòdrom del CE Vendrell.  Drets: Antoni Gosálvez, Cisco Prats, Emiliano “Polo II”, Jaume Díaz. Acotats: Joan Edo, Albert Prat, Agustí Blanch “Rius”, Joan  Mestres “Cheko”.

 

 

 

Crònica del Vendrell Portavoz Católico de la Villa del 24 Octubre 1964

 

 

Crònica del diari  La Vanguardia del 13 d’abril del 1965

 

 

 

Crònica del  Diario Español de l’ última jornada de Lliga en la que el CE Vendrell ha de jugar la Promoció, publicat el 15 d’abril de 1965

 

 

Crònica de la Revista Vendrell Portavoz Católico de la Villa del 17 de juliol de 1965, on es fa esment de la salvació del CE Vendrell en la lligueta de promoció.

 

 Temporada 1965-66.

 1a Divisió  Catalana. 9è classificat amb 21 punts (55 gols a favor, 71 en contra).

Aquest any el Cisco Prats es va retirar com a jugador,  el Jaume Díaz va marxar al  CP Vilafranca i l’Agustí Blanch “Rius”i el Leopoldo García “Polo I” van fitxar pel CP Calafell. Per substituir-los es va fitxar al Calduch i al Ribatallada.

El President de la secció d’hoquei va ser el Josep Baldrís.  Entrenador Cisco Prats. Equip format pels porters Albert Prat i Mestres i com a jugadors: Benet Jané, Joan Edo, Calduch, Ribatallada, Emiliano García “Polo II” i Antoni Gosálvez.

Crònica del  Vendrell Portavoz Católico de la Villa  del 2 d’abril de 1966

 

 

   

 

Crònica publicada al  Vendrell Portavoz Catolico de la Villa del 18  de Desembre  del 1965

 

 

 

Foto realitzada a Calafell a la pista de “Ca la Lita”, el dia 20 de març de 1966, corresponent al derbi comarcal (que va coincidir amb l’última jornada de lliga) i que va finalitzar amb el resultat de  CP Calafell 5 – CE Vendrell 1.

A la foto es pot observar el jugador Emiliano García “Polo II” (a l’esquerra), Joan Edo al centre de la foto (una mica acotat), el nº 3 podria ser  Calduch i el   porter delCP Calafell era Mascó.

Crònica del “derbi” entre el CP Calafell i el CE Vendrell,  publicat al diari El Mundo Deportivo el 21 de març de 1966

Crònica del diari  El Mundo Deportivo  del 21 de març 1966

Al Maig de 1966 es va disputar el I Campionat d’ Espanya Infantil d’ Hoquei Patins, a la ciutat de La Coruña, on el CE Vendrell va quedar classificat en 4rt  lloc.

Programa del I Campionat d’ Espanya Infantil d’ Hoquei Patins, realitzat a La Corunya el maig de 1966.  Cedit per Bartomeu  Baldrís

Equips participants en el I Campionat d’Espanya Infantil

 

   

 

Crònica del diari La Vanguardia del 22 de maig de 1966 i  del Diario Español  del 24 de Maig de 1966

 

L’ equip Infantil del CE Vendrell, Campió de Tarragona, es va classificar per al I Campionat d’Espanya en la fase de sector que es va jugar a Saragossa. A la fase final jugada a La Corunya va quedar primer del seu grup, classificant-se  per les semifinals,on va perdre amb l’ Agustinos de Valencia, acabant en 4t lloc.

 

 

Crònica de diari  La Vanguardia  del 24 de maig del 1966

 

Crònica del quinzenal   Vendrell Portavoz Católico de la Villa  del 4 de juny de 1966 on s’ esmenta la participació del  CE Vendrell al I Campionat d’ Espanya Infantil realitzat a  La Coruña.

Foto de l’equip Infantil del CE Vendrell, 4t. Classificat en el I Campionat d’Espanya el mes de maig de 1966 a La Coruña. Drets: Cisco Prats (entrenador), J. Esteve, Bartomeu Baldrís, Pere Díaz, Palau, J. Díaz (delegat). Acotats: Güell, Lluis Díaz, Domingo, Josep Mª  Casas.

Els jugadors de l’equip Infantil del CE Vendrell, amb la Copa de 4t Classificat al Campionat d’ Espanya, acompanyats pel Josep Díaz i  l’ Isidre Socias.

Foto cedida per Bartomeu Baldrís

 

 

Medalles de 4t Classificats al  I Campionat d’ Espanya Infantil 1966, celebrat a  La Coruña, corresponents  a Bartomeu Baldrís

 

 


© 2021 Club d'Esports Vendrell - Secció d'Hoquei Patins. All Rights Reserved.