1996 - 1999

Calendari - OK Lliga Plata

Octubre 2021
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Pròxim Partit - OK Lliga Plata

Dissabte, 30 Octubre 2021
C.E. VENDRELL vs C.A.A. DOMINICOS
20:00

Temporada 1996-97 – Comença una nova Etapa

 2a. Catalana. La Junta d’Hoquei Base (formada per pares de jugadors) que s’havia constituït anys abans, continua dirigint  les categories inferiors del CE Vendrell  i decideix formar un equip Sènior, amb jugadors de casa, alguns ja retirats i altres molt joves,  començant a jugar  a Segona Catalana.

Es fa càrrec d’aquest equip , com entrenador , “Pepitu” Velasco  .  Porters  :     J. Pozo”Titi”, Xavi Nicolàs i Miquel Cañellas. Jugadors de pista: Jaume Jané, Joan Cañellas, Jordi Cañellas, Lluís Duran, Joanjo Santó, Marc Mestres, Toni Porta, Xavi Velasco i els Juniors Oriol Nicolàs, Jesús Llevadies i Xavier Urgell.

La temporada va ser un èxit, tant pel bon ambient com en l’aspecte esportiu, finalitzant en 3r. lloc de la classificació (10 equips), amb 28 punts, 114 gols a favor i 55 en contra (el menys golejat de la categoria) i aconsegueix l’ascens a 1a. Catalana, després de la renúncia del CP Calafell que havia quedat en 2n. lloc.

Equip del CE Vendrell que assoleix l’ascens a 1a. Catalana         Temporada 1996-97

Drets:”Pepitu” Velasco (Entrenador), Lluís Duran, Jesús Llevadies, Jordi Cañellas, Joan Cañellas, Marc Mestres, Jaume Jané, Joaquim Tomàs (auxiliar). Acotats, Oriol Nicolàs, Xavier Velasco, Xavi Nicolàs, “Titi” Pozo, Joanjo Santó, Toni Porta.

   


Cròniques del Diari de Tarragona i del Nou Diari del 2 d’Octubre de 1996

Crònica del Setmanari Tres de Vuit del 24 de Gener de 1997

Crònica del Setmanari Tres de Vuit del 18 d’abril de 1997

Crònica del  Diari del Baix Penedès  del  9 de Maig de 1997

Programa de la V Edició del Torneig Hoquei Base “Andreu Santacana”

Equip Benjamí del CE Vendrell va quedar Campió de la seva categoria, en la V Edició del Torneig Hoquei Base “Andreu Santacana”.

Equips de Base del CE Vendrell  que van participar en aquesta 5a. Edició del Torneig Hoquei Base  “Andreu Santacana” – Temporada 1996-97

Temporada 1997-98

 1a. Catalana. Aquesta temporada l’entrenador és  Anacleto Avila ( que també feia de jugador), i que plega el mes de febrer, per motius laborals, sent substituït per  “Pepitu” Velasco. Porters : J. Pozo”Titi”, Xavi Nicolàs i Marc Romagosa. Jugadors : Joan Cañellas, Jordi Cañellas, Anacleto Avila, Lluís Duran,  Jaume Jané, Toni Porta, Joanjo Santó, Marc Mestres, Guillem Solé, Xavier Velasco, Xavier Urgell, Antoni Aranda ( a partir del  març 1998)  i el juvenil Ivan Velasco.

Tot i quedar en la zona baixa de la classificació, degut a la reestructuració de la 1a. Catalana, es manté la categoria.

Equip CE Vendrell – Temporada 1997-98

Drets: Lluís Duran, Joan Cañellas, Marc Mestres, Joanjo Santó, Jordi Cañellas, Jaume Jané. Acotats: Toni Porta, Xavi Nicolàs, Juan Pozo”Titi” i Anacleto Avila (entrenador / jugador).

Crònica del Setmanari Baix Penedès del 10 d’Octubre de 1997 de la presentació dels equips del CE Vendrell, que després de molts anys, tornava a tenir equips en totes les categories

Crònica del Diari Baix Penedès del 17 de Setembre de 1997

Diari de Tarragona del 27 de Novembre de 1997

Crònica del Diari del Baix Penedès del 29 de Maig de 1998

Una altra formació de la Temporada 1997-98. Drets: Lluís Duran, Guillem Solé, Xavier Urgell, Marc Mestres, Jaume Jané, Joanjo Santó. Acotats: Toni Porta, “Titi” Pozo,  Xavi Nicolàs i Toni Aranda.

El CE Vendrell,  categoria Benjamí, es va classificar per als Campionats de Catalunya que es van celebrar a la localitat de Tona.

Els equips participants van ser: CP Voltregà, GEiEG,  Llista Blava, CP Tordera, CH Vilaseca, CP Breda i el CE  Vendrell , que va assolir el 4t. lloc.

Crònica del  Diari Baix Penedès  del 10 de Juny de 1998 . Per error, van publicar una foto que no corresponia a l’ equip Benjamí del 1997-98

CE Vendrell, Categoria Benjamí, 4t. Classificat al Campionat de Catalunya 1998

Drets: F. Xavier Ferrer(delegat), Jordi Ferrer, Xavier Ferrer, Guillermo Bosch, Ivan Achondo, Josep Galofré, Jordi Solans (entrenador). Acotats: Lluís Ferrer, Oscar Aguilar, Oswaldo Achondo,  Jordi Haro i Marc Cañellas

Equips del CH Vila-seca i el CE Vendrell que van jugar pel 3r. i 4t. lloc al Campionat de Catalunya Benjamí 1998.                                                   Fotos cedides per Montserrat Miró

Fruit del bon ambient, en la secció d’hoquei, era habitual realitzar cada temporada algunes trobades tots plegats (pares i jugadors). Hi havia els esmorzars a la vinya del Bartomeu ( que s’aprofitava per pintar la pista), també s’instaurà el costum de fer un sopar de final de temporada de l’ hoquei base i alguns anys una calçotada a Tomoví, on es reunien pares, jugadors de la base, jugadors del primer equip i molts col·laboradors de l’ hoquei vendrellenc.

Cartell realitzat per Saül Rosell per la “Calçotada 1998”

Fotos de la calçotada realitzada a Tomoví el 29 de març 1998

   


Fitxes federatives Xavier Urgell, Guillem Sole, Oriol i Xavier Nicolas

   

Crònica del Diari Baix Penedès del 9 d’octubre de 1998

La Junta Gestora d’Hoquei Base, formada per pares de jugadors ,decideix reorganitzar-se i donar  continuïtat al primer equip . Per aquest motiu van presentar un Organigrama de la seva secció, separant la part econòmica de l’equip Sènior, de la de l’ Hoquei Base i el Torneig Hoquei Base “Andreu Santacana”.

Temporada 1998-99

1a. Catalana. Acaba 9è. classificat, entre 12 equips, amb 16 punts.

Aquesta temporada es van afegir al grup, desinteressadament, dos jugadors vilafranquins , Salvador Coll i  Albert Hidalgo, que durant diversos anys van col·laborar amb l’hoquei vendrellenc.

President Antoni Nicolàs. Entrenador Anacleto Avila. Porters: “Titi” Pozo, Xavi Nicolàs, Marc Romagosa . Jugadors de pista: Jaume Jané, Lluís Duran, Toni Porta, Marc Mestres, Salvador Coll, Albert Hidalgo, Xavier Velasco, Toni Aranda, Oriol Nicolàs, Gallart i Xavi Urgell.

CE Vendrell – Temporada 1998-99

Drets: Jaume Jané, Albert Hidalgo, Xavier Velasco, Marc Mestres, Lluís Duran, Anacleto Avila (entrenador). Acotats: Salvador Coll, Toni Porta, Joan Pozo”Titi”, Xavi Nicolàs, Toni Aranda.

Crònica del Baix Penedès del mes de Setembre de 1998

Crònica del Baix Penedès del 6 de Novembre de 1998

Foto del CE Vendrell, durant  un entrenament. Drets: Salvador Coll, Jaume Jané, Marc Mestres, Lluís Duran, Albert Hidalgo, Xavier Nicolàs. Acotats: Marc Romagosa, Toni Porta, J. Pozo”Titi”, Anacleto Avila i Toni Aranda.

Crònica del Diari del Baix Penedès, publicada el 29 de Gener de 1999

Crònica del  Diari Baix Penedès de l’última jornada de lliga

Foto realitzada al restaurant Xaloquell on es va realitzar el sopar de cloenda de la Temporada 1998-99

Els dies 7,8 i 9 de Maig de 1999, el CE Vendrell va organitzar el Campionat d’Espanya de categoria Juvenil, en el qual es va proclamar campió el FC Barcelona (per diferència de gols) davant l’ Igualada HC , en un gran partit on  van acabar empatant a 3 gols. En 3r. lloc Liceo Caixa Galicia, 4t. CP Alcobendas, 5è. Areces i 6è. Urdaneta de Bilbao.

Cartell del Campionat d’Espanya, de categoria Juvenil, celebrat al Pavelló del  CE Vendrell els dies 7,8 i 9 de maig de 1999

Crònica del diari El Punt  del 13 de maig de 1999

© 2021 Club d'Esports Vendrell - Secció d'Hoquei Patins. All Rights Reserved.