1987 - 1989

Calendari - OK Lliga Plata

Octubre 2021
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Pròxim Partit - OK Lliga Plata

Dissabte, 30 Octubre 2021
C.E. VENDRELL vs C.A.A. DOMINICOS
20:00

 

Temporada 1987-88

1a. Nacional Espanyola . Grup 2 ( 10 equips) . 8è. classificat amb 14 punts. Tot i tenir molts problemes per mantenir la categoria, la victòria al camp del CP Claret de Sevilla i  a casa contra el CP Vilanova, en el tram final de la temporada, va fer que el CE Vendrell aconseguís mantenir la categoria de Primera Nacional Espanyola.

Hi va haver la baixa d’ Anton Palau (Reus), el retorn de Jordi Solans (CP Vilanova) i la incorporació de Jordi Puig (Tordera - Shum Massanet).

President Joan M. Selva. L’ equip entrenat primer per Ton Mestres i després per Josep M. Ferrando , estava format per Pedro Martín, Amador Valencia i Pacheco (porters), Dani Martín Jordi Solans, Pere Lluch, Jordi Puig, Crespo, Pep Cid, Josep M. Guasch, Pep Prats i Salvador Julivert.

Foto realitzada el dia de la presentació del primer equip, 3 octubre de 1987

Drets.  Dani Martín,  Jordi  Puig, Jordi  Solans,  directiu del  patrocinador  “Chaffoteaux et Maury” i la seva filla, Joan M. Selva (president), Josep M. Guasch, Pep Prats i Pep Cid. Acotats: Pere Lluch, Amador Valencia, Pedro Martín i Francisco Crespo

Foto cedida per Manel Mellado

El CE Vendrell, el Setembre de 1987, va anar a la ciutat alemanya de Stuttgart a jugar el Torneo Internacional de la Hispanidad. A la foto l’ equip del CE Vendrell i el grup de seguidors que van acompanyar  l’equip a Alemanya.    Foto cedida per Jordi Solans.

Els jugadors del Club Español d’ Hockey de Stuttgart i  del CE Vendrell, abans de jugar l’ últim partit que van guanyar els alemanys per 4 gols a 3.

Dret: Dani Martín, Francisco Crespo, Joan M. Selva (president), Pep Prats, Josep M. Guasch, Pep Cid, Manel Mellado (delegat), Jaume Carbonell “Picnic”. Acotats: Jordi Solans, Juan Pozo”Titi”, Pedro Martín, Salvador Julivert i Pere Lluch.                                  Fotos cedides per Manel Mellado

Crònica publicada al Catalunya Sud de l’ 1 de Desembre de 1987

Crònica del Catalunya Sud del 16 de Desembre de 1987

Crònica del diari ABC de Sevilla del 15 de febrer de 1988

Revista Patín Sport  del mes d’abril 1988

Partit de presentació entre el CP Vic i el CE Vendrell

CE Vendrell – Temporada 1987-88

Drets: Josep M. Guasch, Jordi Solans, Crespo, Dani Martín, Pep Cid, Ton Mestres (entrenador). Acotats: Jordi Puig, Amador Valencia, Pedro Martín, Pep Prats i Pere Lluch.                                                   Foto Ferran Quesada

Programa del Torneig Internacional d’Hoquei  Oliveras de la Riva, amb motiu del  75è aniversari del CE Vendrell.

Els dies 2 i 3 d’abril de 1988, la Secció d’Hoquei Patins, amb motiu del 75è. Aniversari del Club d’Esports Vendrell, organitzava el X Torneig Internacional d’Hoquei Patins Oliveras de la Riva, que va comptar amb la participació de les seleccions d’ Itàlia, Alemanya, Portugal (entrenada per Livramento) i Espanya (entrenada per Carles Trullols).

La final la van disputar la selecció italiana i l’espanyola, acabant  amb empat a 3 gols , després de  jugar una pròrroga i en la segona tanda de penals el porter d’Itàlia, Cupisti, va marcar el gol de la victòria. El partit, que era televisat per TV2, es va interrompre durant 30 minuts  per una falsa amenaça de bomba.

El jugador Joan Enric Torner va ser escollit el millor jugador del Torneig i el portuguès Trindade va ser el màxim golejador amb 4 gols.

Diari El Mundo Deportivo,  4 d’abril de 1988

Foto Selecció Espanyola que va disputar aquest X Torneig Internacional Victorià Oliveras de la Riva. Drets: Ferran Pujalte, Carlos Figueroa, Joaquim Paüls, Jordi Hom, Josep Enric Torner, Mariano Güllon (massatgista). Acotats: Joan Ayats, Josep Llonch, Carles Folguera, Germà Polo i Ramón Peralta.

La Selecció Espanyola: C. Figueroa,  J. Hom, J. Llonch, G. Polo, Carles Folguera, Ramon Peralta, Ferran Pujalte, J. Paüls, J. Ayats, C. Torner.

L’ Escola del CE Vendrell: Eduard Vidal, Roger Caballero, Oriol Nicolàs, Jordi Buitrago, - - - , David Aguilar, Pepe Haro, Jordi Fuster, Josep M.  Núñez, Miquel Cañellas, Sergi Borau, Indra Cañellas i Xavier Fuster                           

Selecció Italiana Campiona del X Torneig Oliveras de la Riva a El Vendrell

La Selecció Italiana estava formada pels porters : Alessandro  Cupisti i Federico Pachi , i els jugadors: Massimo Mariotti, Enrico Mariotti, Roberto Crudeli, Giuseppe Mazella (capità), Francesco Amato, Enrico Bernardini, Aldo Belli, Dario Rigo.

 

   

 

Cròniques del Diari de Tarragona i la revista Llampec. Com es pot observar en la foto de dalt, darrera les porteries, se situava un àrbitre que era qui certificava que la bola havia entrat. Això només es feia en els partits internacionals.

Temporada 1988-89

1a. Nacional Espanyola. Nova reforma de la categoria, aquest cop es forma un sol grup de 18 equips .L’ equip es classifica en 13a. posició  amb 25 punts.

El nou entrenador és  Joan Osácar (CP Vic) . S’incorporen : Josep E. Trullols i  Jordi Miró del CP Ripollet, Joan Salvat (Reus Deportiu), Manolo Ferrer (La Gran Penya de Vilanova) i Tato Borrás. Són baixa : Jordi Puig (CP Blanes), Pedro Martín, Pere Lluch, Pere Sendra i F. Crespo.

 El President de la secció era Joan M. Selva. Entrenat inicialment per Joan  Osácar , va ser substituït el novembre de 1988 per  Anton Raja, que a la seva vegada el va substituir el porter Josep E. Trullols, el qual va dimitir a manca de dues jornades, essent aleshores substituït pel delegat de l’equip Manel Mellado.

L’ equip estava format per Josep E. Trullols, Amador Valencia, “Titi” Pozo i Pacheco com a  porters, i com a jugadors Pep Cid, Jordi Miró, Joan Salvat, Tato Borrás,  Manolo Ferrer, Jordi Solans, Josep M. Guasch, Pep Prats, Dani Martín i Joan Cañellas.

Crònica de la presentació de l’equip del CE Vendrell, publicat al Setmanari Tres de Vuit el 9 de Setembre de 1988

   

Cròniques del 23 de Setembre i 7 d’Octubre de 1988 publicades al Setmanari  Tres de Vuit

Crònica del Setmanari Tres de Vuit del 18 de Novembre de 1988 corresponent a l’últim partit de Joan Osácar com a entrenador del CE Vendrell

Crònica del Setmanari Tres de Vuit del 25 de Novembre de 1988, amb el debut de Ton Raja a la banqueta del CE Vendrell

Classificació final a la Revista Patín  Sport del mes de Maig/Juny 1989

Fitxa federativa de la Temporada 1988-89 de Primera Divisió Nacional.

Cedida per Jordi Solans

Guia Calendari Temporada 1988-89, cedit per Toni Canovas

 

© 2021 Club d'Esports Vendrell - Secció d'Hoquei Patins. All Rights Reserved.