1992 - 1993

Calendari - OK Lliga Plata

Octubre 2021
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Pròxim Partit - OK Lliga Plata

Dissabte, 30 Octubre 2021
C.E. VENDRELL vs C.A.A. DOMINICOS
20:00

Temporada 1992-93.

1a. Nacional Espanyola. 2n. classificat amb 33 punts ( 113 gols a favor per 67 en contra) , aconseguint l’ascens a la Divisió d’ Honor A-2.

La Junta Directa d’Hoquei va dimitir al final de la temporada anterior, formant-se provisionalment una Junta Gestora per 3 expresidents (J. Guasch, J. Selva i J. Urpí). Al final es va nomenar President de la secció a Josep Guasch (1992 a 1995), quedant com a vicepresidents Joan Selva, Joan Urpí i Ferran Figueras.

Es va fitxar com a entrenador “Tino” Martínez. Les baixes van ser: Manel Macià, Xavier Roure i Alfons Borrell. Van tornar el porter Lluís Carbó (RCD Espanyol) i Pere Lluch (CP Calafell) , que es van incorporar junt amb Pere Vendrell, Ramon Güell i Xavier Caminal.

Entrenador “Tino” Martínez. Porters Lluís Carbó, Jordi Nin i el juvenil Xavi Nicolàs.  Jugadors: Pere Vendrell, Eduard Masnou, Jordi Valldosera “Valdo”, Ramon Güell, Salva Soler,  Pep Prats, Pere Nin i Pere Lluch (lesionat  greument  a principis de temporada) . Es fitxa per a substituir-lo a Xavier Caminal . També van jugar Jordi Sabaté, Jaume Jané i  Oscar Nieto (que jugaven amb el 2º Catalana).

Equip del CE Vendrell - Temporada  1992-93

Drets: “Tino” Martínez (entrenador), Xavier Caminal, Pep Prats, Jordi Valldosera “Valdo”, Pere Nin, Salvador Soler .  Acotats: Ramon Güell, Eduard Masnou, Lluís Carbó, Jordi Nin i Pere Vendrell .     Foto cedida per Manel Mellado

Presentació del CE Vendrell publicat al  3 de Vuit el 29 Setembre de 1992

Cròniques del 3 de Vuit publicades el 13 i 27 Novembre de 1992

 

   

 

Crònica del derby comarcal entre el CE Vendrell i el CP Calafell, publicat al Setmanari 3 de Vuit el 27 de Novembre de 1992. Cedit per Toni Canovas

 

   

 

Cròniques del 3 de Vuit del 5 de Febrer i 26 de Març de 1993


   

   

Cròniques del 3 de Vuit publicades el 2 i el 16 d’abril de 1993 i abonament de la Temporada 1992-93, cedit per Toni Canovas

La classificació d’aquesta 1a. Divisió va ser la següent: 1r. CP Manlleu, 2n. CE Vendrell, 3r. CH Vila-seca (aquests 3 equips van pujar a l’ A-2), 4t. CP Areces, 5è. CP Tenerife, 6è. RCD Espanyol, 7è. CP Calafell, 8è. CH Mataró, 9è. Palma Espanya de Mallorca, 10è.  Cibeles d’ Oviedo, 11è. CP Ripoll, 12è. Santutxu de Bilbao           

 

   

 

Classificació final Diari El Mundo Deportivo 29 de març 1993 i organització d’un clínic d’entrenadors a primers de Juliol

El CE Vendrell “B” entrenat per Miquel Serrano, que jugava a 2a. Catalana, va assolir l’ascens a Primera Catalana. Desprès de fer una meritòria temporada.

Equip del CE Vendrell “B” que va aconseguir l’ascens a 1a. Catalana la Temporada 1992-93

Drets: Jesús Llevadies, David Guasch, Salvador Soler, Jordi Solans, Josep M. Guasch.  Acotats: Lluís Duran, Vives, Xavi Nicolás, Toni Porta

Foto realitzada a Calafell amb els equips Pre-Benjamí i Benjamí del CE Vendrell, Campions de Tarragona 1993.

Classificació final que recopilava l’entrenador del Benjamí, Ramon Ferré.

L’ equip Benjamí del CE Vendrell es va proclamar Campió de Tarragona i Subcampió de Catalunya 1993, a la fase final jugada a la pista del Reus Deportiu, al perdre l’últim partit amb l’ Igualada HC.

Equip Benjamí del CE Vendrell, Campió de Tarragona i Sots Campió de Catalunya. Temporada 1992-93

Drets: Pep Prats (entrenador), Pere Cañellas, David Aguilar, Saül Rosell, Ivan Velasco, Armand Pérez, Ramon Ferré (entrenador). Acotats: Roger Caballero, Joan Figueras, Aitor Fonollosa, Isaac Pérez, Adrià Vives.

Fitxa Federativa de Jordi Lluch Nuñez  . Temporada 1992-93

Degut a la mort del President del Club d’Esports , Andreu Santacana (que també havia presidit la secció d’Hoquei), l’ Hoquei Base del CE Vendrell organitza un torneig a la seva memòria que s’anomenarà Torneig Hoquei Base “Andreu Santacana”. El 16 de maig de 1993 es va celebrar la primera edició en les categories de Pre-Benjamí, Benjamí i Aleví.

   


Programa i trofeus de la 1a. Edició del Torneig Hoquei Base –Andreu Santacana- realitzat el 16 de maig del1993.

 

   

 

Jugadors del CE Vendrell que van participar en el 1r. Torneig Hoquei Base “Andreu Santacana” el 16 de maig de 1993.

Foto dels equips que van quedar Campions d’aquesta primera edició del Torneig Hoquei Base “Andreu Santacana” 1993

L’ Hoquei Base del CE Vendrell

A l’agost de 1993 el President de la Secció d’Hoquei Josep Guasch, degut als problemes econòmics que arrossegava la secció,  de feia anys,  es reuneix amb alguns  pares de jugadors de la base per a proposar-los que formessin una Junta, independent de l’ Equip Sènior,  a fi de gestionar tot el relacionat amb l’ Hoquei Base Vendrell.

El mes de Setembre, en una reunió amb tots els pares dels jugadors de la base, es decideix formar aquesta Junta Gestora d’ Hoquei Base. Això va fer que, l’ any 1996, després de la destitució de la Junta directiva de la secció d’Hoquei del CE Vendrell, l’ Hoquei Base no es veiés afectat i continués amb normalitat. En aquell moment, la base del l’Hoquei Vendrellenc, només estava formada per 3 equips: Pre-Benjamí , Benjamí i Aleví (reforçat pel Benjamí). 

Des de bon començament van comptar amb la col·laboració , desinteressada , de dues persones, mai prou valorades :  Ramon Ferré ,entrenant el  Benjamí i Aleví , i  Joan Solans que portava el Pre-Benjamí i  també una Escola d’Hoquei que es va posar en marxa , a fi  que els més petits  poguessin començar a patinar.

La Base del CE Vendrell, l’ any 1993 estava formada per: Ramon Ferré (entrenador), Ivan Velasco, Pere Olivé, Xavier Urgell, Joel Mercadé, Oriol Nicolàs, Jordi Fuster , Miquel Cañellas - Aitor Fonollosa, Armand Pérez, David Aguilar, Sergi Ferrer, Toni González, Joan Figueras, Roger Caballero, Saül Rosell, Jordi Lluch , Joan Solans (entrenador) - Magí Mateu, Pere Cañellas, Sergi Cañellas, Josep Virgili, Roger Freixas, Jordi Soler, Jordi Ferrer, Adrià Vives i Isaac Pérez.

Cartell, realitzat pel jugador Aleví Saül Rosell, a fi de captar nens per l’ Escola d’Hoquei del CE Vendrell , que dirigia Joan Solans.

Crònica que fa referència a la reestructuració de la A-1 i A-2

© 2021 Club d'Esports Vendrell - Secció d'Hoquei Patins. All Rights Reserved.