Dissabte, 6 abril 2024
CE VENDRELL vs MARTINELIA MANLLEU
19:00 | El Vendrell

Crònica de la base.

Bons partits de la base dissabte a Vendrell però amb regust agredolç, per que no es va poder emportar la victòria. Primer l’equip Aleví A perdia 3-5 amb l’Igualada A. A la primera part un gol amb falta per l’equip contrari va ser remuntat pel Vendrell, de contraatac i després de falta assajada. A la segona part, s’ha volgut fer el tercer i s’ha descuidat la defensa, encaixant 2 gols i canviant d’estratègia per poder tornar a remuntar ha arribat el quart, el Vendrell mai ha baixat els braços i ha pogut fer el tercer i ha disposat d’una falta directa per fer el quart que no ha arribat, i s’ha abocat a l’atac, cosa que ha obert espais i s’ha acabat amb el resultat final. Gols: Joan Lluis(2), Iker (1).

L’infantil A plantava cara al primer classificat de la seva lliga i s’avançava al marcador, marcador que ha estat present durant tota la primera part i quasi la meitat de la segona. A mitja segona part ha arribat la remuntada visitant, cosa que ha fet que el Vendrell hagi esgotat les seves possibilitats a l’atac i hagi posat entre les cordes l’equip contrari. Resultat final 3-4. Gols: Aleix(2), Edgar(1).

Partido amistoso jugado también en Vendrell entre los equipos Alevín A del Vendrell y el Alcobendas, con resultado de 6-2 favorable al Vendrell. Partido abierto y distendido con muchas oportunidades de gol. Goles de jugada y de contraataque, felicitamos al Alcobendas por la iniciativa de venir de tan lejos a jugar.

El Junior perdia a Capellades un partit amb molt poc joc d'equip i errades de les que passen poques vegades, no s'han aprofitat les oportunitats i la concentració i convenciment de guanyar el partit no ha estat, ha de servir per millorar i prendre nota per propers partits. Resultat final 5-2.

El Juvenil jugava molt concentrat contra un equip que de ven segur estrarà a campionats i guanyava per 8-7 en partit trepidant. Setmana rera setmana es van veient millores tant en el joc d'equip com en l'individual, si fa poques setmanes s'empatava amb el Sant Cugat ara s'ha guanyat un partit molt difícil. Es tracta d'un partit de conjunt i per sobre del bon joc individual prima el joc d'equip. Resultat final 8-7.