CE VENDRELL vs MARTINELIA MANLLEU
19:00 | El Vendrell

El Moritz CE Vendrell se situa líder de l'OK Lliga.

Alineacions

CP VOLTREGÀ: Roger Torelló (porter), Albert Grau, Juli Anguita, Jaume Molas, Gerard Teixidó –equip inicial-, Àlex Rodríguez, Santi Teixidó, Jordi Urbano, Eric Vargas i Adrià Hernández (porter).

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Óscar Ruiz, Xavier Costa, Jordi Esteva, Cristian Rodríguez –equip inicial–, Eloi Albesa, Àngel Rodríguez, Lluís Ferrer, Toni Sánchez i Àlex Ribó (porter).

Gols

0-1 (6') Òscar Ruiz; 0-2 (10') Cristian Rodríguez; 0-3 (15') Xavier Costa; 1-3 (26') Juli Anguita; 1-4 (27') Cristian Rodríguez, de penal; 1-5 (34') Eloi Albesa, de falta directa; 1-6 (42') Toni Sánchez, i 2-6 (43') Eric Vargas.

Targetes: -

Faltes: 14 / 14

Àrbitres: Valverde i Sánchez.

El Moritz CE Vendrell ha encarrilat bé el partit a la primera part i a la segona part ha pogut mantenir el marcador favorable fins a imposar-se per 2 a 6. En definitiva, gran partit de l'equip dirigit per Guillem Cabestany que confirma un bon inici de temporada, fet que es reflecteix en la classificació de la segona jornada ja que el Vendrell se situa com a líder. El proper dimarts 1 de novembre, a les 12.20 h, el Moritz CE Vendrell jugarà a la pista del Noia el primer derbi penedesenc de la temporada.

El Nacional Catalana perd a la pista del líder.

El segon equip sènior d'hoquei del CE Vendrell va perdre 5 a 1 a la pista del Sant Cugat.

El primer gol del partit el va marcar Marc Cañellas per al Vendrell.

Aquest resultat es va poder aguantar una estona amb una bona defensa, però al final el Sant Cugat va fer l'1 a 1 i així es va arribar a la mitja part.

A la segona part, l'empat va durar poca estona i de seguida el Sant Cugat va fer el 2 a 1. El resultat final va ser de 5 a 1.

Divendres 4 de novembre, a les 21.45 h, el Vendrell de la Nacional Catalana rebrà la visita del Caldes.