Imprimir aquesta pàgina

El Moritz CE Vendrell inicia la segona temporada a l'OK Lliga amb una victòria a casa

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Óscar Ruiz, Xavier Costa, Àngel Rodríguez, Cristian Rodríguez –equip inicial–, Eloi Albesa, Jordi Esteva, Lluís Ferrer, Toni Sánchez i Àlex Ribó (porter).

SATHER BLANES: Jaume Llaverola (porter), Jepi Selva, Kimi Ridaura, Petxi Armengol, Lluís Teixidó –equip inicial-, Àlex Ridaura, Joan Manel Grassas i Enric Núñez (porter).

Gols

0-1 (5') Jepi Selva; 0-2 (7') Petxi Armengol; 1-2 (12') Xavi Costa, de penal; 2-2 (28') Xavi Costa; 3-2 (35') Cristian Rodríguez; 3-3 (47') Kimi Ridaura, i 4-3 (48') Cristian Rodríguez.

Targetes: -

Faltes: 16 / 9

Àrbitres: Galán i Prades.

Abans d'iniciar-se el partit, es va fer un minut de silenci amb motiu de la mort de Fernando Figueras que va ser president del Club d'Esports Vendrell i de la seva Secció d'Hoquei.

A l'inici de la primera part el Blanes va aprofitar les ocasions que va tenir per adelentar-se en el marcador 0 a 2. Xavi Costa, al minut 12, va marcar el 2 a 1 de penal. A la segona part, el Vendrell va desplegar un bon joc, resultat del qual va ser la remuntada amb gols de Xavi Costa, al minut 28, i de Cristian Rodríguez, al minut 35. El final del partit va ser molt emocionant perquè el Blanes va aconseguir empatar al minut 47 amb un gol de Kimi Ridaura. Però un minut després Cristian Rodríguez va marcar un gran gol que va donar la victòria del Moritz CE Vendrell. També cal destacar la bona actuació del porter Roger Molina que va aturar un penal i dues faltes directes.

El proper dissabte 29 d'octubre, el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a la pista del Voltregà.