Acord de la Seccio d'Hoquei del CE Vendrell amb la Policlínica Comarcal.

La Secció d'Hoquei del Club d'Esports Vendrell ha signat un acord amb la Policlínica Comarcal del Vendrell per a tres temporades amb possibilitat de renovació per a la 2013-2014.

A grans trets, amb aquest acord, la Policlínica Comarcal del Vendrell aportarà farmacioles per a tots els equips de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell i una aportació econòmica en concepte d'esponsorització de l'equip d'OK Lliga. En contrapartida, la Secció d'Hoquei del CE Vendrell difondrà la imatge de la Policlínica Comarcal del Vendrell amb publicitat al pavelló i amb presència a l'equipació del primer equip, realitzarà les proves mèdiques oficials dels equips que ho requereixin a la Unitat de Medicina Esportiva d'aquest centre sanitari, i recomanarà a totes les famílies dels jugadors de la base que tinguin aquest centre com a referència per a la realització de proves mèdiques als seus fills.

Properament, està previst convocar les famílies dels equips de la base perquè puguin assistir a una xerrada informativa dels responsables de la Policlínica Comarcal del Vendrell sobre els serveis que els poden oferir.

Aquest acord suposa un ajut important per poder afrontar una nova temporada a l'OK-Lliga que el Moritz CE Vendrell iniciarà el proper dissabte 22 d'octubre, a les 20 h, al pavelló del Club, contra el Blanes.

 

Llegir 3541 vegades