Pròxim Partit - OK Lliga Plata

Dissabte, 6 abril 2024
CE VENDRELL vs MARTINELIA MANLLEU
19:00 | El Vendrell

El Moritz CE Vendrell es presenta davant de la seva afició amb una victòria contra el Monjos.

Dissabte 24 de setembre, al vespre, va tenir lloc la presentació oficial del Moritz CE Vendrell. Els jugadors van ser presentats d'un en un, es va fer la foto oficial de l'equip i, tot seguit, es va disputar un partit amb el Monjos com a convidat, un equip penedesenc que aquest any  jugarà a l'OK-Lliga.

De la primera part, que va finalizar amb el marcador 0 a 0, cal destacar l'aturada d'un penal  per part del porter de l'equip vendrellenc, Àlex Ribó. A la segona part, l'altre porter del Moritz CE Vendrell, Roger Molina, també va aturar un penal al minut 31. En aquest mateix minut Eloi Albesa va fer el primer gol de falta directa. Del minut 38 al 46, l'equip vendrellenc va establir un marcador de 5 a 0 amb gols d'Òscar Ruiz, Lluís Ferrer, Àngel Rodríguez i Cristian Rodríguez. En els darrers minuts del partit, els Monjos va marcar els seus dos gols, un de penal quan només faltaven deu segons per al final.

El Moritz CE Vendrell guanya 7 a 4 en el partit amistós contra l'Alcobendas

Divendres 23 de setembre, al vespre, el Moritz CE Vendrell va disputar el segon partit amistós de pretemporada. En aquesta ocasió es va enfrontar contra l'Alcobendas. La primera part va finalitzar amb el resultat favorable per als visitants de 2 a 3 i els gols de l'equip vendrellenc els van fer Xavi Costa i Òscar Ruiz. A la segona part, els locals van remuntar el marcador i es van acabar imposant per 7 a 4 amb gols d'Eloi Albesa (2, un de falta directa), Cristian Rodríguez, Àngel Rodríguez, Eloi Albesa i Xavi Costa.

El proper dimarts 27 de setembre, a les 20 h, al pavelló del Club d’Esports Vendrell, el Moritz CE Vendrell jugarà un altre amistós contra el Reus.

El segon equip sènior d'hoquei del CE Vendrell debuta a la lliga Nacional Catalana amb una derrota a casa

El segon equip sènior d'hoquei del CE Vendrell va començar la lliga de la Nacional Catalana amb un partit contra el GEiEG que va finalitzar amb el resultat de 2 a 4.

La primera part va acabar amb el resultat d'1 a 3 i el gol del Vendrell el va fer Sergi Ferrer. Als dos minuts d'iniciar-se la segona part l'equip vendrellenc va fer el 2 a 3 amb un gol de Marc Cañellas. Durant els vint minuts següents no es va moure el marcador i el Vendrell va disposar de clares ocasions per empatar el partit, però al minut 47 el GEiEG va marcar el 2 a 4 definitu.

El Nacional Catalana del CE Vendrell jugarà el proper partit diumenge 2 d'octubre, a les 12.15 h, a la pista del Mollet.