Notícies i Actualitat

El C.E. Vendrell al dia

Calendari - OK Lliga Plata

Octubre 2021
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Pròxim Partit - OK Lliga Plata

Dissabte, 30 Octubre 2021
C.E. VENDRELL vs C.A.A. DOMINICOS
20:00

Uns cinquanta jugadors es reuneixen a la V Trobada d'Hoquei del Club d'Esports Vendrell.

El passat dissabte, a la tarda, al pavelló del Club d'Esports Vendrell, es va celebrar la cinquena Trobada d'Hoquei amb tres partits, dos de veterans i un de cracks, i un concurs de faltes directes. Enguany, per celebrar els cinc anys de la Trobada, en el partit de cracks hi van participar jugadors vendrellencs en actiu i un combinat català.

El primer partit de veterans va comptar amb les alineacions següents:

- Amb l'equip vermell, Xavier Nicolàs, Nico (porter); Jordi Solans; Josep M. Guasch; David Guasch, Bitxo; Joan Lluís Mudarra, Joan Cañellas i Joan Huguet.

- Amb l'equip negre, Xavier Cugat (porter), Josep Cid, Bartomeu Baldrís,  Nando García, Andreu Santó, Anacleto Àvila i Salvador Julivert.

El segon partit de veterans va comptar amb les alineacions següents:

- Amb l'equip vermell, Josep M. Guasch (porter), Roger Caballero, Jaume Jané, F. Xavier Ferrer, Josep Galofré, Marc Mestres, Xavi Camell i Pau Carnicer.

- Amb l'equip negre, Òscar Baldor (porter), Oriol Nicolàs, Toni Porta, Jordi Cañellas, Josep Urgell, David Aguilar, Esther Ferrer i Joanjo Santó.

I en el partit de cracks van participar els jugadors següents:

- Amb l'equip de jugadors vendrellencs en actiu, Sergi Cañellas (porter), Jordi Haro (porter), Santi Julivert, Jordi Ferrer, Lluís Ferrer, Sergi Ferrer, Jordi Lluch, Marc Baldrís, Pere Cañellas i Iván Velasco. L'entrenador d'aquest equip va ser Ton Mestres.

- Amb el combinat català, Carles Grau (porter), Enric Torner, Álvaro Borja, Eloi Albesa, Jordi Esteva, Víctor Crespo i Roger Riba. L'entrenador d'aquest equip va ser F. Xavier Ferrer.

Durant els tres partits, que van ser arbitrats per Joan Solans (en el partit de cracks va tenir el suport de Jordi Solans), l'organització de la Trobada va repartir entre el públic unes butlletes per poder votar el millor jugador de cada partit.

I abans del partit de crack va tenir lloc un concurs de faltes directes, en el qual hi van participar Jordi Ferrer, Pere Cañellas, Marc Baldrís, Enric Torner, Álvaro Borja, Eloi Albesa, Víctor Crespo i Roger Riba. Els porters van ser Sergi Cañellas, Jordi Haro i Carles Grau. L’execució de les faltes va ser valorada per un jurat format per Josep Lluch, Ton Mestres i Josep Cid.

Al finalitzar el partit de cracks es va fer el lliurament dels premis, que va anar a càrrec de l'alcalde del Vendrell, Benet Jané, i de la presidenta del Club d'Esports Vendrell, Cati Segura. Per decisió del públic assistent, el premi al millor jugador del partit de  veterans va ser per a Joan Lluís Mudarra, i el premi al millor jugador del partit de cracks va ser per a Lluís Ferrer. I el guanyador del concurs de faltes directes va ser Álvaro Borja.

D’altra banda, l’organització de la Trobada va fer un reconeixement especial a la participació del combinat català; a Santi Julivert perquè enguany penja els patins; a Joan Solans per haver fet d'àrbitre en els cinc anys de la Trobada; a Ton Mestres i F. Xavier Ferrer per haver fet d'entrenadors en el partit de cracks, a Carles del Arco com a col·laborador de la Trobada i als jugadors que han aconseguit l'ascens a la Nacional Catalana: Sergi Cañellas (porter), Jordi Haro (porter), Sergi Ferrer, Lluís Ferrer, Jordi Lluch, Marc Baldrís, Iván Velasco, Valentí Usón i Josep M. Guasch, juntament amb els entrenadors Xavier Nicolàs i Toni Porta i l'auxiliar Joaquim Tomás.

La gran tarda de l'hoquei vendrellenc va finalitzar amb un sopar de germanor al restaurant de les instal·lacions del Club d'Esports Vendrell.

L'organització, que va comptar amb el suport del Club d'Esports Vendrell, el restaurant Joila, Tasta Restauració, Kapla Catalunya, la Peña Bética del Vendrell, el Grup Prats, Gómez i Jané Assessors, Nacar Design, Agatha Viatges, Furgo-Trayler, el restaurant L'Àncora i la ceramista Camil·la Pérez, ha valorat positivament el desenvolupament de la Trobada i ja treballa en la preparació de la sisena edició.

     
       


Llegir 3272 vegades
© 2021 Club d'Esports Vendrell - Secció d'Hoquei Patins. All Rights Reserved.