Pròxim Partit - OK Lliga Plata

Dissabte, 6 abril 2024
CE VENDRELL vs MARTINELIA MANLLEU
19:00 | El Vendrell

El CE Vendrell guanya 6 a 3 l'Alcobendas a la sisena jornada de l'OK Lliga Plata

Alineacions

CE Vendrell (6): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Iker Casado, Manu Necchi i Curro Fernández-Ávila - cinc inicial –, Jan Escala, Gerard Miquel, Aleix Cid, David Lecha i Ot Arbós (p).

CP Alcobendas (3): Isaac Larios (p), Jordi Gabarra, Pelayo Aspra, Marcos López i Miguel López – cinc inicial –, Ignacio Castro, Jorge López, Pablo Tortosa, Iñigo Artacho i Manuel Monje (p).

Gols: 1-0 (10') Xavi Crespo; 2-0 (13') Jan Escala, de penal; 3-0 (18') Gerard Miquel; 4-0 (24') Jan Escala, de penal; 5-0 (37') Aleix Cid; 5-1 (43') Marcos López, de falta directa; 6-1 (44') Curro Fernández-Ávila; 6-2 (46') Jordi Gabarra, i 6-3 (48') Pelayo Aspra.

Àrbitres: Daniel Villar i Joel Garcia.

Targetes blaves: -

Faltes d'equip: CE Vendrell: 16 / CP Alcobendas: 16.

Avui al migdia, el primer equip del CE Vendrell d'hoquei ha guanyat 6 a 3 l'Alcobendas, en el partit corresponent a la sisena jornada de l'OK Lliga Plata 2019-2020, i se situa líder de la classificació del grup sud.

Després que l'Alcobendas diposés d'alguna ocasió clara per avançar-se al marcador, al minut 10, Xavi Crespo ha obert la llauna de l'instint golejador de l'equip dirigit per Lluís Delriu, que a l'arribar al descans ja guanyava per 4 a 0, amb dos gols de penal de Jan Escala (minuts 13 i 24) i un gol de Gerard Miquel (minut 18). A la segona part ha continuat el domini del Vendrell i Aleix Cid, al minut 37, ha fet la maneta. Al minut 43, Marcos López ha retallat distància marcant la falta directa per la desena falta d'equip del Vendrell. Però la retallada no ha anat a més i, al minut 44, Curro Fernández-Ávila ha marcat el 6 a 1. Al tram final del partit, un gol de Jordi Gabarra (minut 46) i un altre de Pelayo Aspra (minut 48) han posat un 6 a 3 al marcador definitiu.

El proper dissabte 30 de novembre, a les 20:15 h, el CE Vendrell jugarà la setena jornada de l'OK Lliga Plata a la pista de l'Alcoi, que és el segon classificat del grup.