El Vendrell guanya 5 a 4 l'Alcoi i surt de la zona de descens.

Alineacions

CE VENDRELL (5): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Xavi Crespo, Emanuel Necchi i Guido Pellizzari - cinc inicial – Iker Casado, Joan Lluís Mudarra, Pablo Nájera, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).

PAS ALCOY (4): Marc Grau (p), Agustín Domínguez, Joao Guimaraes, Roc Llisa i Carlos Pérez - cinc inicial – Simone Romano, Desiderio Mataix, Renato Cordeiro, Iker Jover i Manuel Monje (p).

Gols

0-1 (2') Carlos Pérez; 1-1 (8') Xavi Crespo; 2-1 (17') Pablo Nájera; 3-1 (19') Xavi Crespo; 3-2 (20') Roc Llisa; 4-2 (32') Emanuel Necchi; 4-3 (37') Agustín Domínguez; 5-3 (40') Pablo Nájera, de falta directa, i 5-4 (44') Joao Guimaraes.

Àrbitres: Daniel Picó i David Cantos.

Targetes: blava a Joao Guimaraes (40').

Faltes: CE Vendrell: 12 / PAS Alcoy: 15

El CE Vendrell va guanyar 5 a 4 l'Alcoi en el partit corresponent a la jornada 27 de l'OK Lliga. Amb aquest resultat, el CE Vendrell surt de la zona de descens i se situa a l'onzè lloc de la classificació.

El partit va començar de forma favorable per als visitants amb un gol matiner, al minut 2, de Carlos Pérez. El Vendrell va saber reaccionar i es va posar amb un 3 a 1 amb gols de Xavi Crespo, als minut 8 i 19, i de Pablo Nájera, al minut 17. Al minut 20, l'Alcoi va retallar distància amb un gol de Roc Llisa. Abans d'arribar al descans, el Vendrell va disposar d'un penal per poder anar al vestidor amb dos gols d'avantatge al marcador, però Gerard Miquel no va poder superar Marc Grau.

A la represa, al minut 32, Manu Necchi va fer el 4 a 2. L'avantatge del Vendrell al marcador s'hauria pogut ampliar amb jugades a bola aturada, però el poc encert no ho va fer possible. En dues ocasions, al minut 35, Jordi Ferrer no va marcar en les dues faltes directes que va executar.

Al minut 36, Roc Llisa tampoc va poder superar Gerard Camps de falta directa. Al minut 37, Agustín Domínguez va fer el 4 a 3. Al minut 40, va arribar l'únic gol a bola aturada. Els àrbitres van ensenyar targeta blava Joao Guimaraes i Pablo Nájera ho va aprofitar per marcar el 5 a 3 de falta directa. Però l'Alcoi no es va rendir i, al minut, 44, Joao Guimaraes va fer el 5 a 4. Al minut 47, hauria pogut arribar el gol de la tranquil·litat per al Vendrell perquè l'Alcoi va fer la seva quinzena falta d'equip, però, en aquesta ocasió, Pablo Nájera no va estar encertat en l'execució de la falta directa. A l'últim minut del partit, l'Alcoi va anar a buscar l'empat jugant amb cinc jugadors i sense porter. El Vendrell va resistir amb el suport fins al final de l'afició, Orgull Roig i Negre i Grada Jove i va aconseguir una victòria molt important per sortir de la zona de descens.

El proper dissabte 18 de maig, a les 20 h, el CE Vendrell jugarà a Igualada el partit corresponent a la jornada 28 de l'OK Lliga. Els igualadins no són un rival directe, però treure un resultat positiu a la seva pista serà clau per a l'objectiu de la permanència.