Alineacions

CE VENDRELL (2): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Xavi Crespo, Emanuel Necchi i Pablo Nájera - cinc inicial –, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra, Gerard Miquel i Guido Pellizzari i Ot Arbós (p).

DEPORTIVO LICEO (5): Xavier Malián (p), Josep Lamas, Dava Torres, Carlo di Benedetto i Sergi Miras - cinc inicial – Mikel Abeal, Facundo Bridge, Adrián Candamio i Martín Rodríguez (p).

Gols

0-1 (1') Carlo Di Benedetto; 0-2 (14') Carlo di Benedetto; 1-2 (17') Emanuel Necchi; 2-2 (23') Jordi Ferrer; 2-3 (48') Dava Torres; 2-4 (49') Sergi Miras, i 2-5 (49') Carlo Di Benedetto, de falta directa.

Àrbitres: Sergi Mayor i David Calonge.

Targetes: blava a Emanuel Necchi (49').

Faltes: CE Vendrell, 10 / Deportivo Liceo, 7

El CE Vendrell va perdre 2 a 5 amb el Liceo en el partit corresponent a la jornada 18 de l'OK Lliga i es manté a la zona de descens, a quatre punts de la permanència.

Ben aviat, al minut 1, Carlo Di Benedetto va avançar en el marcador el Liceo. Tot seguit, Emanuel Necchi va disposar d'un penal per empatar, però Xavier Malián va aturar l'execució i, també, la següent rematada del mateix Necchi aprofitant el rebuig. Al minut 14, de nou Carlo Di Benedetto va marcar fent el 0 a 2. Tres minuts després, Emanuel Necchi va retallar distància. I, abans d'arribar al descans, al minut 23, Jordi Ferrer va fer el 2 a 2.

Al descans, es va poder gaudir d'un partit d'exhibició dels jugadors i jugadores de l'Escola d'Hoquei del CE Vendrell.

A la segona part, la igualtat es va mantenir fins al tram final del partit. A més, el Vendrell va aguantar amb 9 faltes des del minut 30.

Quan faltava un minut i mig per a la finalització del partit, quan semblava que el Vendrell podia sumar almenys un punt, una decisió arbitral molt protestada per l'afició local, per no haver assenyalat una possible falta sobre Gerard Miquel, va propiciar un contraatac del Liceo en què Dava Torres va fer fer el 2 a 3. Amb el cinquè jugador a pista i sense porter, el Vendrell va tenir l'ocasió d'empatar, però Sergi Miras va aprofitar una recuperació de bola per introduir-la al fons del porteria local. Tot seguit, va caure la desena falta del Vendrell i Carlo Di Benedetto va fer el seu hat trick particular de falta directa.

Després d'aquesta derrota injusta pel joc desplegat i per haver plantat cara al segon classificat de l'OK Lliga, amb una afició, Orgull Roig i Negre i Grada Jove, que va estar animant fins al final i que va reconèixer l'esforç de l'equip a la finalització del partit, el proper divendres 8 de febrer, a les 21 h, l'equip dirigit per Gonzalo Medina i Xavier Nicolàs afrontarà un nou repte a la pista del Barça Lassa, el líder indiscutible de la competició. Serà el darrer partit del seu tourmalet particular.