El Vendrell perd 1 a 2 amb el Reus Deportiu.

Alineacions

CE VENDRELL (1): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Xavi Crespo, Emanuel Necchi i Guido Pellizzari - cinc inicial –, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra, Pablo Nájera Gerard Miquel i Ot Arbós (p).

REUS DEPORTIU (2): Càndid Ballart (p), Romà Bancells, Tiago Rafael, Cristian Rodríguez i Àlex Rodríguez - cinc inicial –, Joan Escala, Joan Salvat, Marc Julià, César Carballeira i Luka Hernández (p).

Gols

0-1 (14') Joan Salvat; 1-1 (34') Jordi Ferrer, de falta directa, i 1-2 (44') Marc Julià, de falta directa.

Àrbitres: Josep Gómez i Germán Sandoval.

Targetes: -

Faltes: CE Vendrell, 12 / Reus Deportiu, 13

El CE Vendrell va perdre per un ajustat 1 a 2 amb el Reus Deportiu en el primer partit de la segona volta de l'OK Lliga 2018-2019.

En una primera part igualada i amb acumulació de faltes per part dels dos equips, al descans es va arribar amb un 0 a 1 al marcador pel gol marcat per Joan Salvat, al minut 9. Ja a la segona part, al minut 34, el Reus va fer la seva desena falta i Jordi Ferrer va fer l'1 a 1 de falta directa. En ple domini del partit per part del Vendrell, al minut 44 va arribar la seva desena falta d'equip. Gerard Camps va aturar la falta directa excutada per Marc Julià, però el mateix jugador va aprofitar el rebuig per rematar la bola i introduir-la dins de la porteria. A l'últim minut, el Vendrell va jugar sense porter i amb cinc jugadors i va tenir diverses ocasions per empatar el partit, però amb l'1 a 2 es va arribar al final del partit.

El proper dimarts 29 de gener, a les 21 h, el CE Vendrell jugarà a la pista de l'Alcobendas en el partit corresponent a la jornada 17 de l'OK Lliga.