El Vendrell perd 3 a 1 a la pista del Noia.

Alineacions

CE NOIA FREIXENET (3): Xús Fernández (p), Aleix Esteller, Xavi Costa, Sergi Llorca i Edu Fernández - cinc inicial – Roger Montserrat, Humbeto Mendes, Marc Grau, Sergi Aragonès i Martí Zapater (p).

CE VENDRELL (1): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Emanuel Necchi, Gerard Miquel i Guido Pellizzari - cinc inicial – Aleix Cid, David Lecha, Joan Lluís Mudarra, Pablo Nájera i Ot Arbós (p).

Gols

1-0 (22') Xavi Costa, de penal; 2-0 (24') Xavi Costa; 2-1 (31') Jordi Ferrer, de falta directa, i 3-1 (43') Aleix Esteller.

Àrbitres: Jonathan Sánchez i Isaac Sanz.

Targetes: blaves a Emanuel Necchi (24') i a Humberto Mendes (31').

Faltes: CE Noia Freixenet: 13 / CE Vendrell: 12

El derbi del Penedès de la jornada 10 de l'OK Lliga va finalitzar amb un 3 a 1 favorable al Noia. Amb aquest resultat, el CE Vendrell es manté amb només 4 punts a la part baixa de la classificació.

La igualtat a la primera part es va trencar amb dos penals transformats per Xavi Costa als minuts 22 i 24. A la segona part, al minut 31, Jordi Ferrer va fer el 2 a 1 de falta de directa per l'acumulació de deu faltes de l'equip local. Poc després, el mateix Jordi Ferrer va disposar d'una altra falta directa, per targeta blava a Humberto Mendes, però en aquesta ocasió no va poder superar Xús Fernández. Al minut 39, el Vendrell va fer la desena falta i el Noia va tenir l'opció d'ampliar l'avantatge al marcador de falta directa, però Gerard Camps va neutralitzar l'execució de Sergi Llorca. El Vendrell va buscar insistentment el gol de l'empat, però no arribava. Al minut 43, Aleix Esteller va marcar el gol de la tranquil·litat per al Noia i amb el 3 a 1 es va arribar al final del partit.

El proper dimarts 4 de desembre, a les 21 h, al Pavelló del Club d'Esports Vendrell, el CE Vendrell rebrà la visita del Girona en el partit corresponent a la jornada 11 de l'OK Lliga.