El CE Vendrell de 1 Catalana guanya al CP Monjos.

CE Vendrell (8): Marc Solans (p), Lluch Rimbaudi, Alejandro Quesada, Víctor Catalan, Joan Lluís Mudarra (1), Aleix Cid (4), Joan Ramon Esteve (3), David Lecha, Josep M. Guasch (p)

CP Monjos (1):

Faltes equip: CE Vendrell 8 / CP Monjos 10

Targetes blaves: 2 CP Monjos.

Partit corresponent a la jornada núm. 10 de Primera Catalana, grup B

El CE Vendrell va ser el total dominador del partit, que als cinc minuts ja feia el primer gol, obra d’Aleix Cid. El Monjos va tenir dues ocasions bones, però van ser molt ben aturades pel porter local, que va demostrar una total confiança en si mateix durant tot el partit, aturant fins a 2 penals en contra. El partit continuava i el Vendrell va fer el segon de penal. Aleix Cid de nou posava la pilota dintre de porteria. El tercer, fet per Joan Esteve va trigar 5 minuts, al minut 15. Tot seguit, una badada en defensa posava el primer gol del monjos al marcador.

El Vendrell va fer rotacions per tots els jugadors disponibles. Al minut 15, de nou de penal, Aleix Cid posava el quart. El Monjos va disposar d’un penal ben aturat per Solans, i al minut 20 entrava el cinquè, de nou Aleix Cid feia gol de xut ras. S’acabava així la primera part.

A la segona part el CP Monjos va fer defensa en quadre tancat a mitja pista visitant i va voler sortir a la contra. El Vendrell va ampliar la possessió de pilota que ja tenia de la primera part, fent el sisè de Joan Lluís Mudarra de fort xut per l’escaire des de mitja pista. El setè va ser obra de Joan Esteve de falta directa, per blava del jugador núm 22 del Monjos. Restaven 10 minuts i el Monjos va disposar d’un penal a favor, de nou aturat per Marc Solans. El Vendrell esgotava els minuts amb jugades i una nova targeta blava al CP Monjos va posar el vuitè al marcador, Joan Esteve tornava a ampliar el marcador de falta directa.

En resum, partit molt ben controlat pels locals, que d’aquesta manera assoleixen la posició setena de la classificació i que el proper divendres jugaran contra el CH Vila-seca, de nou a casa, a les 21:30 h.

Llegir 397 vegades