El Vendrell perd 1 a 0 a la pista del Voltregà.

CP VOLTREGÀ (1): Blai Roca (p), Xavi Crespo, Èric Vargas, Petxi Armengol i Aleix Molas - cinc inicial – Gerard Rovira, Pol Gallifa, Gerard Teixidó, Ignasi López i Èric Carrillo (p).

CE VENDRELL (0): Gerard Camps (p), Marc Navarro, Jordi Ferrer, Edu Fernández i Eloi Mitjans - cinc inicial – Cristian Rodríguez, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra, David Lecha i Pol Ferrer (p).

Gols

1-0 (19') Petxi Armengol.

Àrbitres: Villar i Díaz.

Targetes: blava a Petxi Armengol (23').

El CE Vendrell va perdre 1 a 0 a la pista del Voltregà en el partit corresponent a la jornada 26 de l'OK Lliga. Tot i la derrota, el CE Vendrell es manté novè, en la darrera posició que dóna accés a la classificació per jugar a la Copa CERS la propera temporada.

L'únic gol del partit no va arribar fins al minut 19 de la primera part, obra del veterà Petxi Armengol. A dos minuts per al descans, els àrbitres van ensenyar targeta blava a aquest mateix jugador, però Edu Fernández no va aprofitar l'ocasió per marcar de falta directa. A la segona part, el Vendrell també va disposar d'un penal, però en aquesta ocasió Eloi Mitjans no va poder superar Blai Roca. El Voltregà també va tenir dues ocasions a pilota aturada, una falta directa per acumulació de deu faltes del Vendrell i una altra per targeta blava al porter Gerard Camps, que va suposar l'entrada de Pol Ferrer a pista. Però Gerard Teixidó i Petxi Armengol no van estar encertats i al final del partit es va arribar amb el marcador d'1 a 0.

Ara, un cop posats al dia havent jugat aquest partit ajornat, ja toca pensar en la propera jornada, la penúltima de l'OK Lliga, que el CE Vendrell jugarà el proper dissabte 19 de maig, a les 20 h, al Pavelló Joan Ortoll (Calafell), rebent la visita del Palafrugell. Aquest dia caldrà sumar els tres punts de cara a la classificació a la CERS. Per tant, es fa una crida a l'afició per omplir el Joan Ortoll i animar l'equip. Tots junts, equip i afició, ho aconseguirem.