El Vendrell guanya 2 a 3 a la pista del Lloret.

Alineacions

CH LLORET (2): Ferran Serra (p), Lluís Grau, David Plaza, Rubén Fernández i Àlex Grau - cinc inicial-, Gerard Gallardo, Dadian Sabe, Javier Patau, Adrià Farré i Oriol Perarnau (p).

CE VENDRELL (3): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Cristian Rodríguez, Roger Rocasalbas i Iker Casado - cinc inicial –, Eloi Mitjans, Marc Navarro, Edu Fernández, Joan Lluís Mudarra i Pol Ferrer (p).

Gols

0-1 (2') Cristian Rodríguez, de falta directa; 1-1 (7') Àlex Grau; 1-2 (13') Cristian Rodríguez; 1-3 (36') Eloi Mitjans, i 2-3 (38') David Plaza.

Àrbitres: De La Hera i Buixeda.

Targetes: blaves a Lluís Grau (2' i 20') i a Gerard Gallardo (41').

El CE Vendrell va guanyar 2 a 3 a la pista del Lloret en el partit corresponent a la jornada 22 de l'OK Lliga i se situa en la sisena posició de la classificació.

Abans de començar el partit, els jugadors del Vendrell es van fer una foto de grup, juntament amb els jugadors del Lloret i els àrbitres del partit, per donar suport a la campanya #pelsvalents per recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil, en aquest cas, amb la venda d'escuts solidaris de la Policia Municipal de Lloret.

Arran d'una targeta blava a Lluís Grau, al minut 2, Cristian Rodríguez va aprofitar l'ocasió de falta directa per fer el 0 a 1. Cinc minuts després Àlex Grau va empatar el partit. Cristian Rodríguez, al minut 13, va tornar a marcar i amb l'1 a 2 es va arribar al descans. A la segona part, el Vendrell va disposar de dues faltes directes per ampliar l'avantatge al marcador, però l'1 a 3 va arribar al minut 36 amb gol d'Eloi Mitjans, que tornava a jugar després de recuperar-se de la lesió que l'havia deixat apartat de les pistes algunes jornades. David Plaza, al minut 38, va fer el segon gol del Lloret. Amb aquest resultat ajustat, en els darrers minuts, el Vendrell va trobar-se amb una bona defensa dels locals, els quals van disposar d'alguna ocasió en els darrers instants per empatar, però el marcador ja no es va moure i amb el 2 a 3 es va arribar al final del partit.

El proper diumenge 18 de març, a les 12:30 h, al Pavelló Joan Ortoll

(Calafell) el CE Vendrell rebrà la visita de l'Igualada per disputar la jornada 23 de l'OK Lliga.