El Vendrell guanya 5 a 2 el Coutras i es classifica a vuitens de la Copa CERS.

Alineacions
CE VENDRELL (5): Gerard Camps (p), Marc Navarro, Jordi Ferrer, Cristian Rodríguez i Edu Fernández - cinc inicial – Eloi Mitjans, Roger Rocasalbas, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra i Pol Ferrer (p).
US COUTRAS (2): Alain Audelin (p), Pablo González, Benjamín Lafargue, Jerome Lafourcade, Emanuel Necchi, Marc Povedano i Enrique Cruz (p).

Gols
1-0 (5') Cristian Rodríguez; 2-0 (6') Cristian Rodríguez; 3-0 (12') Edu Fernández; 3-1 (15') Pablo González; 3-2 (20') Emanuel Necchi; 4-2 (30') Edu Fernández, i 5-2 (48') Joan Lluís Mudarra.

Àrbitres: Teixeira i Panza.
Targetes: blava a Pablo González (46').

El CE Vendrell va guanyar 5 a 2 el Coutras en el partit de tornada dels setzens de la Copa CERS i es va classificar per disputar els vuitens, que ho farà contra el Juventude de Viana amb partit d'anada, a casa, el 9 de desembre i la tornada, a Portugal, el 13 de gener.

Abans de començar el partit, s'ha llegit el manifest del món de l'esport amb motiu del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Per aquest motiu, els jugadors del CE Vendrell han jugat amb un llaç lila.
El Vendrell va encarrilar molt bé l'eliminatòria amb dos gols matiners de Cristian Rodríguez, als minuts 5 i 6. Al minut 12, Edu Fernández va ampliar l'avantatge. Quan semblava que seria un partit fàcil, el Coutras va aconseguir retallar la distància en el marcador i al descans es va arribar amb un 3 a 2. Però als cinc minuts de la represa, Edu Fernández va fer el 4 a 2, que donava tranquil·litat al Vendrell. Amb aquest context, els júniors Iker Casado i Joan Lluís Mudarra van disposar de minuts de joc. A més, aquest últim jugador va aconseguir fer el 5 a 2 al minut 48, marcant el seu primer gol en competició europea, i amb aquest resultat es va arribar al final del partit.

El proper dimarts 28 de novembre, a les 21 h, el CE Vendrell rebrà la visita del Vic per disputar la novena jornada de l'OK Lliga.