CE VENDRELL vs MARTINELIA MANLLEU
19:00 | El Vendrell

El Moritz CE Vendrell perd a la pista del Shum.

Alineacions

SHUM GRUPO MAESTRE: Wily Domínguez (porter), Jordi Bartrés, Albert Soler, Joan Castañé, Marc Roca –equip inicial-, Jordi Galan, Moisés Aguirre, David Plaza, Ruben Fernández i Joel Moral (porter).

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Óscar Ruiz, Xavier Costa, Ángel Rodríguez, Cristian Rodríguez –equip inicial–, Lluís Ferrer, Jordi Esteva, Eloi Albesa, Toni Sánchez i Àlex Ribó (porter).

Gols

1-0 (6') Jordi Bartrés, de falta directa; 2-0 (7') Marc Roca; 2-1 (19') Eloi Albesa; 3-1 (21') David Plaza; 4-1 (22') Jordi Bartrés; 4-2 (24') Eloi Albesa; 5-2 (28') Marc Roca, de penal; 5-3 (39') Xavi Costa; 5-4 (40') Cristian Rodríguez, de penal; 6-4 (49') Jordi Bartrés, de falta directa, i 7-4 (49') David Plaza.

Targetes: dues targetes blaves a Xavi Costa (6' i 8') i targeta blava a Joan Castañé (40').

Faltes: 7 / 10

Àrbitres: Melero i De La Hera.

Resultat final enganyós. El Shum es va mostrar dominador en el marcador durant tot el partit, sobretot a la primera part. Però, a la segona part, el Vendrell va tenir a les seves mans la remuntada. Al final, i ja comença a ser un costum en els darrers partits, l'acumulació de faltes va determinar el resultat final. En el darrer minut, el Vendrell va fer la desena falta, fet que va aprofitar el Shum per ampliar l'avantatge en el marcador. I a disset  segons per acabar el partit, els locals encara van tenir temps de marcar un gol més. Tot i la derrota, el Moritz CE Vendrell es manté en 9a posició de la classificació de l'OK Lliga amb 23 punts.

El proper dissabte 31 de març, a les 20 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del CP Calafell per jugar el gran derbi del Baix Penedès. El preu de l'entrada serà de 15 euros. El partit està inclòs a la targeta de col·laborador/a i l'entrada és gratuïta fins als 16 anys. Es fa una crida a l'afició vendrellenca per omplir el pavelló, animar l'equip i viure en directe un gran espectacle esportiu.