CE VENDRELL vs MARTINELIA MANLLEU
19:00 | El Vendrell

El Moritz CE Vendrell empata amb el Noia

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Óscar Ruiz, Àngel Rodríguez, Cristian Rodríguez, Toni Sánchez –equip inicial–, Jordi Esteva, Lluís Ferrer, Xavi Costa, Eloi Albesa i Àlex Ribó (porter).

NOIA FREIXENET: Xevi Puigbí (porter), Jaume Farrés, Aleix Esteller, Jordi del Amor, Joan Feixas –equip inicial-, Francesc Bargalló, David Aguilar, Toni Seró, Pau Bargalló i Oriol Bargalló (porter).

Gols
0-1 (13') Joan Feixas; 1-1 (43') Xavi Costa; 2-1 (48') Cristian Rodríguez; 2-2 (48') Toni Seró; 3-2 (49') Óscar Ruiz, i 3-3 (49') Toni Seró, de falta directa.

Targetes: targetes blaves per a Jordi del Amor i Xavi Costa (49').

Faltes: 17 / 9

Àrbitres: Sandoval i Veiga.

El Moritz CE Vendrell va jugar d'igual a igual contra el Noia, tercer classificat de l'OK Lliga i subcampió de la darrera edició de la Copa.

A la primera part, els dos equips van disposar de diverses ocasions de gol, però va ser el Noia qui es va avançar en el marcador quan, arran d'una bola perduda per part del Vendrell a mitja pista, Jaume Farrés va encarar la porteria local. Roger Molina, a primer instància, va estar encertat, però el rebot va ser aprofitat per Joan Feixas per marcar el 0 a 1. Al descans, s'hagués pogut anar amb un empat en el marcador, però Xavi Costa va fallar un penal al minut 23.

A la segona part, ja es preveia que l'acumulació de faltes podria determinar el resultat final del partit. En aquest sentit, el Vendrell va fer la desena falta al minut 36, però Roger Molina va aturar l'execució de Francesc Bargalló. Dos minuts després, el Noia va fer la novena falta, però va aguantar fins al final sense que els àrbitres els xiulessin la desena, fet que va ser molt protestat per l'afició local. Però el millor van ser els darrers 7 minuts de partit, en què es van marcar cinc gols. Al minut 43 va empatar Xavi Costa i, al minut 48, Cristian Rodríguez va fer el 2 a 1. Aquest avantatge del Vendrell en el marcador va durar molt poc perquè, després d'un temps mort, al mateix minut, Toni Seró va fer el 2 a 2. I el darrer minut va ser trepidant. Òscar Ruiz va fer el 3 a 2 i semblava que el Vendrell guanyaria el partit. Però si bé al Noia no li xiulaven la desena falta, el Vendrell va arribar a fer la quinzena, a mig minut del final, i Toni Seró va fer el definitiu 3 a 3 amb la falta directa corresponent.

En definitiva, un partit molt igualat i amb un final d'infart.

Ara toca la CERS

Es fa una crida a tota l'afició del Moritz CE Vendrell perquè dissabte 17 de març, a les 20 h, vingui al pavelló a animar l'equip en el partit d'anada de quarts de final de la copa europea CERS contra l'Alcoi. S'ha d'aconseguir un bon resultat per al partit de tornada (14 d'abril) i poder accedir a la final a quatre. Entre tots podem fer història. I com diu el lema d'Orgull Roig i Negre: SI TOTS ANIMEN, GUANYAREM.

El preu de l'entrada serà de 5 euros i el partit està inclòs a la targeta de col·laborador/a.