CE VENDRELL vs MARTINELIA MANLLEU
19:00 | El Vendrell

El Moritz CE Vendrell guanya 5 a 3 al Vilanova

Alineacions
MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Óscar Ruiz, Xavi Costa, Àngel Rodríguez, Cristian Rodríguez –equip inicial–, Jordi Esteva, Fredy Hinojal, Eloi Albesa, Toni Sánchez i Àlex Ribó (porter).
CP VILANOVA MOPESA: Lluís Gil (porter), Jordi Creus, Francesc Gil, Carles Rodríguez, Manel Garcia –equip inicial-, Sergi Sabater, Óscar Martínez, Pedro González, Esteve Pujals  i Josep M. Garrido (porter).
Gols
0-1 (1') Francesc Gil; 1-1 (6') Xavi Costa; 2-1 (14') Xavi Costa, de penal; 2-2 (16') Francesc Gil, de penal; 3-2 (23') Cristian Rodríguez; 4-2 (42') Eloi Albesa; 4-3 (43') Francesc Gil, de penal, i 5-3 (48') Cristian Rodríguez.
Targetes: -
Faltes: 9 / 9
Àrbitres: Garrote i Veiga.
Abans de començar el partit, es va fer un minut de silenci amb motiu de la mort de Jaume Beà, que va ser president de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell, i del jove Adrián “Pola”, jugador de l'Areces.

El partit va ser d'aquells que fan afició. El Vilanova va marcar un gol ben aviat, al minut 1, però cinc minuts després Xavi Costa va fer l'empat aprofitant una gran passada d'Óscar Ruiz. El mateix Xavi Costa, al minut 14, va avançar en el marcador el Vendrell amb un gol de penal. De la mateixa forma, Frances Gil va fer el 2 a 2 dos minuts després. Abans d'anar al descans, Cristian Rodríguez va fer el 3 a 2.

A la segona part, el Vendrell va continuar molt ben posicionat sobre la pista, fins i tot va tenir uns minuts de clar domini sobre el Vilanova i, al minut 42, Eloi Albesa va fer el 4 a 2 després d'una bona passada de Cristian Rodríguez. Tot i això, el partit continuava estan obert i l'emoció es va accentuar quan al minut 43 el Vilanova va retallar la distància en el marcador de penal. A més, a cinc minuts del final, els dos equips estaven a una falta per fer la desena. Per tant, podia passar qualsevol cosa, però al minut 48 Cristian Rodríguez va establir el definitiu 5 a 3 amb un gran gol.

En definitiva, es va viure un gran partit d'hoquei, un gran derbi Penedès-Garraf, que al final es va decantar a favor del Vendrell. Amb aquesta victòria, el Moritz CE Vendrell va sumar tres punts importants de cara a la classificació de la fase final de la Copa del Rei.

El proper dissabte 14 de gener a les 19:30h el Moritz CE Vendrell jugarà a la pista de l'Igualada.

Han arribat les rebaixes de la targeta de col•laborador/a

La Junta de la Secció d'Hoquei del Club d'Esports Vendrell informa que ja es pot adquirir la targeta de col•laborador/a amb un preu reduït que donarà dret a veure tots els partits de la segona volta de l'OK-Lliga i els partits de competició europea (la CERS) que es juguin a casa:

-socis i antics col•laboradors, 35 euros;

-no socis, 40 euros,

-i joves, de 17 a 25 anys, 25 euros.

Les targetes es poden adquirir a l'Oficina del Club (on els socis també poden recollir el carnet identificatiu) i a la taquilla del pavelló en els propers partits que es juguin al Vendrell. Dimarts 17 de gener, a les 21 h, el Moritz CE Vendrell jugarà el darrer partit de la primera volta de l'OK Lliga a casa contra el Vic.