Dissabte, 6 abril 2024
CE VENDRELL vs MARTINELIA MANLLEU
19:00 | El Vendrell

Crònica partits de la base 10-11 Desembre 2011

Aquest passat dissabte va estar dominat per les eliminatòries de preferent dels equips Infantil B i Aleví A. L’equip Aleví A viatjava fins a Olesa de Montserrat per jugar a les 10h del matí, el partit va començar una mica fred pel que fa a l’equip Vendrellenc, jugant a l’home i fent més faltes del compte, fins a 8 a la primera part, l’equip contrari disposava d’oportunitats amb xuts des de quasi mitja pista i un penal molt dubtós. La primera part s’ha acabat amb un resultat favorable de 1-2, amb gols d’estratègia i jugada. A la segona part tot ha canviat, el Vendrell a canviat a jugar a rombe pressionant i s’han fet 2 gols en 3 minuts, posant un 1-4, i aguantant molt bé en defensa, parant l’estratègia de xut llunyà de l’Olesa, amb bones aturades del porte vendrellenc, durant la part s’han tornat a veure gols de jugada i bon joc, i s’ha encaixat un segon gol anecdòtic de xut. Resultat final de 2-7 i a l’espera del partit de tornada amb l’horari per decidir. Gols de: Iker (4), JoanLluis (3).

L’Infantil B jugava a casa contra l’Andorra, un equip format per 4 Infantils i que jugaven el seu partit sense canvis, el Vendrell ha jugat les seves cartes, i en defensa ha estat molt fort, amb diverses aturades de mèrit del porter local. El primer gol ha arribat d’un xut aturat i on no s’ha pogut desviar la bola, que ha quedat morta davant de la línea per que entres quasi sola. El segon també ha estat un gol fàcil, però el Vendrell no ha baixat els braços i ha fet el seu primer gol, a la primera part el resultat ha quedat en 1-2. La segona part ha estat de clar domini dels locals que als primers 10 minuts ha capgirat el marcador i ha posat el 3-2 que ha estat durant més de 5 minuts, però de nou en una falta de concentració, una entrada pel darrera de porteria amb la pilota a l’estic ha acabant entrant a la porteria, posant el 3-3 final. A falta de 10 segons l’equip local ha tingut una boníssima oportunitat de marcar però la pilota ha anat fora. Un resultat just pel partit vist, i ara tocarà esperar al resultat de tornada per saber qui passa a la lligueta preferent. Gols de: Marc(2), Xavi (1).