Dissabte, 6 abril 2024
CE VENDRELL vs MARTINELIA MANLLEU
19:00 | El Vendrell

Crònica partits de la base 25-27 Novembre 2011.

Divendres els Juvenils es desplaçaven a Amposta guanyant per 1-9, on van gaudir d'un partit molt plàcid. Pràcticament sense trets a destacar. Tot i que la pista lliscava moltíssim, la diferència de qualitat individual i col·lectiva feia preveure un resultat així. 0-4 a la mitja part i a la segona s'ha ampliat el marcador. Els gols han estat molt repartits.

Dissabte l'Aleví A guanyava per 12-2 a l'Amposta a casa, partit ja resolt a la primea part per 7-1, i la segona part ha servit per realitzar més canvis a la banqueta i donar part a jugar més la bola per tota la pista. Amb aquest resultat l'Aleví A queda primer de Grup i tindrà les eliminatòries per jugar a Preferent contra l'equip de lOlesa, dissabte dia 10/12 fora i després el dia 17/10 a casa. Gols: JoanLluis (4), Iker(3), Guillem(2), Ferran(2) i Dani(1).

L'Aleví B guanyava per 1-2 a Riudoms, però sense sort de cara a poder quedar tercer de grup, ja que l'espluga guanyava també el seu partit. La classificació final, quart, fa que hagin d'esperar al gener per saber quins seran els grups que hi haurà a la Copa Federació.

L'Infantil B guanyava a casa contra el Calafell, per 6-2, partit amb moltes oportunitats, el primer gol ha trigat en pujar al marcador, s'ha hagut d'esperar a més enllà de la mitat de la primera part, i el segon a falta de 2 minuts per acabar aquesta primera part, a la represa s'ha pogut fer el tercer i encaixar un, amb el resultat de 3-1 s'han estat bona estona al marcador, fins que ha tornat l'encert a l'equip local i s'ha posat 6-1, encaixant el segon a falta de pocs segons per acabar el partit. En resum, bon partit de l'equip que es situa tercer i jugarà les eliminatòries per la lligueta preferent davant de l'Andorra, els dies 11 i 17 de desembre. Gols: Marc(1), JoanLLuis(2), Iker(2) i Xavi(1).