Socis del Club i antics col·laboradors de la Secció d'Hoquei podran veure tota l'OK Lliga i la CERS que es jugui al Vendrell per només 75 euros

L'abonament per als joves de 17 a 25 anys tindrà el preu de 50 euros.

La Junta de la Secció d'Hoquei del Club d'Esports Vendrell informa que, per a la temporada 2011-2012, els preus de les entrades per als partits d'OK Lliga serà de 12 euros, excepte els quatre que es definiran com a Dia del Club, en què les entrades valdran 15 euros. Les entrades dels partits de la CERS també tindran el preu de 15 euros.

Pel que fa a les targetes d'abonament, els socis del Club (que ja tenen a la seva disposició un carnet identificatiu) i els antics col·laboradors de la Secció d'Hoquei podran veure tots els partits d'OK Lliga i de la CERS que es juguin al Vendrell per només 75 euros. El preu de la targeta per als nous abonats que no siguin socis del Club serà de 90 euros. Els joves de 17 a 25 anys tindran un preu reduït de 50 euros per poder veure tots els partits oficials que el Moritz CE Vendrell jugui a casa.

La Junta és conscient que aquests imports suposen un lleuger increment respecte l'any passat, però calia adequar els preus a la permanència de l'equip en la màxima categoria estatal, després d'haver fet un bon paper a la temporada passada que, a més, li va donar l'accés de poder participar en una competició europea. Tot i això, s'ha fet un gran esforç per ajustar els imports i continuar sent un del Clubs de la zona amb els preus més barats.

Les targetes d'abonament es poden adquirir a l'Oficina del Club (on els socis també poden recollir el carnet identificatiu) i a la taquilla del pavelló en els partits que es juguin a casa (el primer partit serà dissabte 22 d'octubre, a les 20 h, contra el Blanes).

També es pot col·laborar amb el Nacional Catalana.

A part de l'OK Lliga, aquesta temporada també es podrà gaudir dels partits del segon equip sènior que l'any passat va assolir l'ascens a la Nacional Catalana, la màxima categoria a escala de Catalunya en la qual hi competeixen clubs històrics de l'hoquei català.

L'entrada per als partits de la Nacional Catalana serà gratuïta, però també es pot col·laborar amb aquest equip amb l'adquisició d'una targeta per un import de 10 euros. Aquesta targeta es pot comprar en els partits que el Nacional Catalana jugui a casa.

Llegir 883 vegades