El CE Vendrell guanya 5 a 4 el Liceo

Alineacions
CE VENDRELL (5): Álvaro Shehda (p), Lluís Ferrer, Jan Escala, Manu Necchi i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial-, Xavi Crespo, Pablo del Rio, Roc Llisa, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).
DEPORTIVO LICEO (4): Carles Grau (p), César Carballeira, Dava Torres, Martín Ciocale i Roberto di Benedetto -cinc inicial-, Maxi Oruste, Marc Grau, Franco Platero, Jordi Adroher i Martín Rodríguez (p).

Gols: 0-1 (7') Roberto di Benedetto; 1-1 (8') Jan Escala; 2-1 (30') Pablo del Rio, de falta directa; 2-2 (35') Roberto di Benedetto; 3-2 (42') Xavi Crespo; 3-3 (42') César Carballeira, de penal; 3-4 (44') Roberto di Benedetto; 4-4 (48') Jan Escala, i 5-4 (49') Pablo del Rio, de falta directa.

Àrbitres: Xavier Buixeda i Joan Nicolas
Faltes: CE Vendrell 15 - 16 Deportivo Liceo
Targetes blaves: Franco Platero (30'), Jordi Adroher (32') i Roberto di Benedetto (35').

Un gran partit d'hoquei és el que es va poder veure el passat dijous 29 d'abril al Pavelló del Club d'Esports Vendrell, que va acabar amb una victòria per 5 a 4 dels homes dirigits per Xavi Ferrer gràcies a un gol de Pablo del Rio, de falta directa, al darrer minut. Amb aquests tres punts lluitats fins a l'últim moment davant d'una gran equip, el Liceo, i amb una afició que va estar animant en tot moment, el Vendrell se situa onzè, a dos punts de la permanència. En aquesta posició justament s'hi troba el proper rival, el Calafell. El derbi comarcal es jugarà el diumenge 9 de maig, a les 20 h, al Pavelló Joan Ortoll.

Abans de començar el partit, es va fer un minut de silenci per la mort de Remei Esteban, primera dona regidora de l'Ajuntament del Vendrell, de Josep Virgili, que també havia estat regidor del Consistori vendrellenc, i de Rufino Ballesteros, que havia estat àrbitre nacional de la territorial asturiana.