El partit d'OK Lliga del dissabte 20 de març serà amb accés de públic limitat

El proper dissabte 20 de març, a les 20 h, al Pavelló Municipal del Club d'Esports Vendrell, es disputarà el partit corresponent a la Jornada 24 de l'OK Lliga entre el CE Vendrell i el Liceo de la Corunya, que és el segon classificat del campionat.

Amb la darrera modificació de les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, es permetrà l'entrada de públic al Pavelló del Club amb un 30% de l'aforament.

S'ha de fer reserva prèvia de l'entrada mitjançant formulari on-line: https://forms.gle/jA43DwDnGDF6PxDW8

Els formularis inclouen la lectura i signatura de la declaració responsable.

Per al partit del dissabte 20 de març, declarat JORNADA ESPECIAL les persones que tinguin la targeta de col·laborador/a tindran la preferència de poder fer la reserva fins al divendres 19 de març, a les 15 h. Si no s'ha omplert l'aforament, s'obrirà la reserva al públic en general i es podrà fer fins al mateix dissabte.

Qui no tingui la targeta de col·laborador/a la pot reservar al formulari amb l'opcio "Reserva de targeta col·laborador/a + entrada" i a l'hora de posar el número de targeta fer-ho amb 0000 (obligatori en tots els casos posar-hi els 4 dígits). 

Més informació sobre els preus i el protocol Covid: https://hoqueivendrell.com/H/index.php/home/preus-als-partits-ok-lliga

Llegir 242 vegades