El CE Vendrell empata 3 a 3 a la pista del Lloret

Alineacions
CH LLORET VILA ESPORTIVA (3): Andreu Muñoz (p), Adrià Farré, Marc González, Max Thiel i Moi Aguirre -cinc inicial-, Xavier Pérez, David Plaza, Joel Noguero, Marc Gómez i Joan Pérez (p).
CE VENDRELL (3): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Lluís Ferrer, Manu Necchi i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial-, Jan Escala, Pablo del Rio, Gerard Miquel, Cels Portela i Ot Arbós (p).

Gols: 1-0 (16') Marc González; 1-1 (16') Xavi Crespo; 1-2 (31') Pablo del Rio, de falta directa; 2-2 (45') Marc González, de falta directa; 3-2 (45') Adrià Farré, i 3-3 (48') Jan Escala.

Àrbitres: Gerard Gorina i Aleix Gorina
Faltes: CH Lloret 14 - 18 CE Vendrell
Targetes blaves: Moi Aguirre (2, 44')David Plaza (47'),

Ahir al vespre, el CE Vendrell va disputar la jornada 23 de l'OK Lliga 20-21 a la pista del Lloret, on va empatar 3 a 3. Amb aquest resultat el Vendrell es manté en posicions de promoció de descens.

El Lloret va fer l'1 a 0 al minut 16, a càrrec de Marc González, un gol que va ser contestat ràpidament per Xavi Crespo i amb l'1 a 1 al marcador es va arribar al descans. A la segona part, al minut 31, Pablo del Rio va fer l'1 a 2 de falta directa per la desena falta de l'equip local. Al minut 36, el Vendrell va fer la seva desena falta d'equip i Álvaro Shehda va aturar la falta directa executada per Marc González. Al minut 44, Pablo del Rio va disposar d'una nova ocasió de marcar de falta directa per una targeta blava a Moi Aguirre, però no va poder superar Andreu Muñoz. Amb el Lloret jugant amb inferioritat el Vendrell va fer la seva quinzena falta d'equip, al minut 45, i Marc González ho va aprofitar per tornar a empatar el partit trasformant la falta directa. I, al mateix minut, continuant amb inferioritat, el Lloret es va posar amb un 2 a 3 al marcador gràcies a un gol d'Adrià Farré. A dos minuts per al final, Jan Escala va marcar el definitiu 3 a 3, que va permetre que l'equip dirigit per Xavi Ferrer acabés sumant un punt vital.

El proper dissabte 20 de març, a les 20 h, el CE Vendrell rebrà la visita del Liceo, el segon classificat de la competició. Amb la modificació de les mesures per a la cotenció de la Covid, a partir del dilluns 15 de març es permetrà l'accés de públic als pavellons amb un 30% de l'aforament. En properes comunicacions s'informarà sobre l'accés de públic limitat en aquest partit.