El CE Vendrell guanya 5 a 0 el Mataró

Alineacions
CE VENDRELL (5): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Pablo del Rio, Manu Necchi i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Jan Escala, Roc Llisa, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).
CH MATARÓ (0): Sergi Grané (p), Gerard Cusachs, Oriol Lladó, Eric Florenza i Marc Ollé -cinc inicial-, Guillem Carbonell, Conrad Xicota, Alex Cantero, Erik Gual i Martí Almerich (p).

Gols: 1-0 (10') Roc Llisa; 2-0 (27') Lluís Ferrer; 3-0 (29') Curro Fernández-Ávila; 4-0 (31') Lluís Ferrer, i 5-0 (39') Lluís Ferrer, de penal.

Àrbitres: Oriol Pérez i Oriol Escobar
Faltes: CE Vendrell 8 - 6 CH Mataró
Targetes blaves: Àlex Cantero (9' i 39') i Sergi Grané (39').

Ahir a la tarda, el CE Vendrell va guanyar 5 a 0 el Mataró en el partit corresponent a la jornada 20 de l'OK Lliga 20-21 i se situa desè a la classificació, fora dels llocs de la promoció de descens.
El Vendrell va fer un bon partit i la victòria va ser el resultat d'un gran encert de cara al gol de Lluís Ferrer, que va fer un hat trick, i per les grans aturades d'Álvaro Shehda, que va mantenir la seva porteria a zero. A la primera part, Roc Llisa va inaugurar el marcador amb un gol al minut 10, i amb un ajustat 1 a 0 es va arribar al descans. La segona part va ser de clar domini dels homes dirigits per Xavi Ferrer i, a part dels tres gols de Lluís Ferrer als minuts 20, 31 i 39 (de penal), Curro va ser l'autor del 3 a 0 al minut 29.
El proper dissabte 27 de febrer, el CE Vendrell es desplaçarà a la pista del CP Voltregà per disputar el partit corresponent a la jornada 21, amb l'objectiu de sumar els tres punts i seguir en aquest camí d'allunyar-se de la zona de descens.