El CE Vendrell perd 10 a 2 a la pista del Barça

Alineacions
BARÇA (10): Sergi Fernández (p), Pau Bargalló, Sergi Panadero, Helder Nunes i Joao Rodrigues -cinc inicial-, Matías Pascual, Pablo Álvarez, Nil Roca, Sergi Llorga i Aitor Egurrola (p).
CE VENDRELL (2): Álvaro Shehda (p), Pablo del Rio, Roc Llisa, Manu Necchi i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Gerard Miquel, Arnau Gimeno, Cels Portela i Ot Arbós (p).

Gols: 1-0 (1') Pau Bargalló; 2-0 (5') Joao Rodrigues; 3-0 (12') Matías Pascual; 4-0 (13') Sergi Llorca; 4-1 (16') Curro Fernández-Ávila; 5-1 (22') Sergi Llorca; 5-2 (24') Pablo del Rio, de falta directa; 6-2 (26') Pablo Álvarez; 7-2 (30') Pau Bargalló, de falta directa; 8-2 (36') Joao Rodrigues; 9-2 (47') Joao Rodrigues, i 10-2 (49') Pablo Álvarez.

Àrbitres: Erik Rivas i Francisco Moreno
Faltes: Barça 11 - 7 CE Vendrell
Targetes blaves: Nil Roca (24' i 31'), Curro Fernández-Ávila (31') i Pablo del Rio (49')

Avui al migdia, el CE Vendrell ha disputat la jornada 19 de l'OK Lliga 20-21 a la pista del Barça, on ha perdut 10 a 2.

El Vendrell es presentava a aquest partit amb les baixes de Xavi Crespo i de Jan Escala pel compliment de sanció per l'acumulació de targetes blaves.

El partit ha estat dominat des de bon inici per l'equip local, doncs als 30 segons ja ha fet l'1 a 0 amb gol de Pau Bargalló. Joao Rodrigues, Matías Pascual i Sergi Llorca han posat el 4 a 0 al marcador abans del primer quart d'hora. Al minut 16, Curro ha retallat distància, però sis minuts després Sergi Llorca ha tornat a posar l'avantatge del Barça en quatre gols. A menys d'un minut per al descans, Pablo del Rio ha fet el 5 a 2 de falta directa per una targeta blava a Nil Roca. A la segona part, el Barça ha continuat assetjant la porteria del Vendrell i, amb gols de Pablo Álvarez (2), Pau Bargalló i Joao Rodrigues (2), el partit ha finalitzat amb un 10 a 2 al marcador.

Cal destacar el debut a l'OK Lliga de dos joves jugadors del CE Vendrell, Arnau Gimeno i Cels Portela, que han sortit a jugar els darrers instants del partit.

El proper dimarts 16 de febrer, a les 20 h, el Vendrell rebrà la visita del Reus Deportiu per disputar el partit ajornat corresponent a la jornada 15 de l'OK Lliga 20-21.