El CE Vendrell guanya 5 a 3 el Voltregà

Alineacions
CE VENDRELL (5): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Roc Llisa, Manu Necchi i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Jan Escala, Iker Casado, Roc Llisa, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).
CP VOLTREGÀ STERN MOTOR (3): Blai Roca (p), Eric Vargas, Marc Palazón, Gerard Teixidó i Arnau Canal -cinc inicial-, Roger Font, Gerard Rovira, Aleix Molas, Humbert Serra i Miquel Estrada (p).

Gols: 1-0 (4') Roc Llisa; 1-1 (18') Aleix Molas; 1-2 (24') Gerard Teixidó; 2-2 (34') Jan Escala; 3-2 (36') Jan Escala; 4-2 (37') Roc Llisa; 5-2 (39') Jan Escala, de penal, i 5-3 (40') Arnau Canal, de penal.

Àrbitres: Sergi Mayor i David Cantos
Faltes: CE Vendrell 7 - 9 CP Voltregà
Targetes blaves: Curro Fernández-Ávila (33'), Gerard Teixidó (33') i Manu Necchi (40').

El Vendrell va guanyar 5 a 3 el Voltregà en el partit ajornat corresponent a la jornada 6 de l'OK Lliga que es va jugar ahir al vespre al Pavelló Municipal del Club d'Esports.

El Vendrell va inaugurar el marcador al minut 4 amb gol de Roc Llisa. Al minut 14, el Voltregà va disposar d'un penal per poder empatar, però Gerard Teixidó no va poder marcar. Al minut 18, Aleix Molas va ser l'encarregat de posar la igualtat al marcador. I a pocs segons per al descans, el Vendrell va rebre un cop molt dur quan Gerard Teixidó va fer l'1 a 2. A la segona part, la tensió i els nervis van provocar que Curro Fernández-Ávila i Gerard Teixidó fossin penalitzats amb una targeta blava al minut 33. El Vendrell es va sobreposar a la situació i, amb una bona entesa amb Roc Llisa, Jan Escala va aconseguir donar la volta al marcador amb dos gols, als minuts 34 i 36. Al minut 37, Roc Llisa va fer el 4 2. I, al minut 39, Jan Escala va fer el seu hat trick particular amb un gol de penal. Però tot i l'avantatge de tres gols, els homes dirigits per Lluís Delriu van haver de treballar amb molta intensitat i concentració per defensar els tres punts. Doncs el Voltregà no es va rendir en cap moment i va anar a buscar porteria, però es va trobar amb un Álvaro Shehda molt segur. Al minut 40, Arnau Canal va poder fer el 5 a 3 de penal, però el marcador ja no es va moure més i amb aquest resultat es va arribar al final del partit.

Amb aquesta victòria el CE Vendrell se situa desè a la classificació i el seu proper compromís serà el dissabte 9 de gener, a les 20 h, a la pista del Caldes per disputar el partit corresponent a la jornada 14 de l'OK Lliga 20-21.