El CE Vendrell perd 3 a 1 a la pista del Palafrugell

Alineacions
CH PALAFRUGELL (3): Marcel Luzón (p), Franco Ceschim, Marc Figa, Xavi Aldrich i Sergi Canet -cinc inicial-, Dani López, Maxi Oruste, Marc Grau, Roberto di Benedetto i Martín Rodríguez (p).
CE VENDRELL (1): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Roc Llisa, Manu Necchi i Gerard Miquel -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Jan Escala, Iker Casado, Curro Fernández-Ávila i Ot Arbós (p).

Gols: 1-0 (5') Xavi Aldrich; 2-0 (28') Marc Figa; 2-1 (47') Xavi Crespo, i 3-1 (49') Franco Ceschim.

Àrbitres: IAntoni Gómez i David Godia
Faltes: CH Palagrugell 13 - 11 CE Vendrell
Targetes blaves: Curro Fernández-Ávila (16').

Avui a la tarda, el CE Vendrell ha disputat la setena jornada de l'OK Lliga 20-21 a la pista del Palafrugell, on ha perdut 3 a 1. Els locals s'han avançat aviat al marcador, al minut 5, amb gol de Xavi Aldrich. Al minut 16, el Palafrugell ha tingut una ocasió de falta directa, per targeta blava a Curro, però Álvaro Shehda l'ha aturat. I al descans s'ha arribat amb l'1 a 0. A pocs minuts de la represa, Marc Figa ha fet el 2 a 0. Al minut 37, el Palafrugell ha fet la seva desena falta d'equip, però Xavi Crespo no ha pogut superar el porter local. Al minut 47, Xavi Crespo ha fet el 2 a 1. A l´últim minut del partit, el Vendrell ha anat a buscar l'empat jugant amb cinc jugadors a pista i sense porter. I en una recuperació de bola del Palafrugell, a 36 segons per al final, Franco Cechim ha marcat a porteria buida i amb el 3 a 1 s'ha arribat al final. A 23 segons per al final, el Vendrell ha fet la seva desena falta d'equip, però Álvaro Shehda no ha permès que els locals marquessin el seu quart gol i amb el 3 a 1 ha finalitzat el partit.
El proper dissabte 14 de novembre, a les 18 h, el Vendrell rebrà la visita del Lloret per disputar el partit corresponent a la vuitena jornada de l'OK Lliga 20-21. El partit serà a porta a tancada i es podrà veure en directe a Televisió el Vendrell i a OK Liga TV.