Pròxim Partit - OK Lliga Plata

Dissabte, 6 abril 2024
CE VENDRELL vs MARTINELIA MANLLEU
19:00 | El Vendrell

El CE Vendrell empata 3 a 3 amb el Lleida a la primera jornada de l'OK Lliga 20-21

Alineacions

LLEIDA LLISTA BLAVA (3): Martí Serra (p), Bruno di Benedetto, Joan Cañellas, Oriol Vives i Andreu Tomàs -cinc inicial-, Sergi Duch, Jepi Selva, Alex Joseph, Sergi Folguera i Gerard Folguera (p).

CE VENDRELL (3): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Jan Escala, Roc Llisa i Manu Necchi -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Iker Casado, Gerard Miquel, Curro Fernández-Ávila i Ot Arbós (p).

Gols: 1-0 (5') Andreu Tomàs, de penal; 1-1 (6') Jan Escala; 2-1 (13') Andreu Tomàs, de falta directa; 2-2 (24') Manu Necchi; 2-3 (34') Lluís Ferrer; 3-3 (44') Jepi Selva, de falta directa.

Àrbitres: Josep Antoni Ribó i Joan Nicolàs

Faltes: Lleida Llista Blava 17 - 21 CE Vendrell

Avui al migdia el CE Vendrell ha disputat la primera jornada de l'OK Lliga 20-21 i ha empatat 3 a 3 contra el Lleida a domicili. El partit ha estat marcat per la gran acumulació de faltes per part dels dos equips, la qual cosa ha suposat nombroses ocasions a bola aturada.

El Lleida s'ha avançat al minut 5 amb un gol de penal d'Andreu Tomàs, que ha estat contestat per Jan Escala amb la transformació d'un altre penal, al minut 6. Al minut 13, Andreu Tomàs ha tornat a marcar, en aquesta ocasió de falta directa per la desena falta d'equip del Vendrell. Al minut 19, Roc Llisa no ha estat encertat a la falta directa que ha executat per la desena falta de l'equip local, que hauria significat tornar a empatar el partit, però el 2 a 2 ha arribat a 16 segons del descans amb gol de Manu Necchi. Ja a la segona part, al minut 27, Álvaro Shehda ha aturat l'execució de falta directa d'Andreu Tomàs per la quinzena falta del Vendrell. Al minut 32, el Lleida ha fet la seva falta número 15, però Xavi Crespo tampoc ha pogut marcar la falta directa. Al minut 34, Lluís Ferrer ha marcat el 3 a 2, un resultat que l'equip dirigit per Lluís Delriu ha aguantat fins que, al minut 44, Jepi Selva ha marcat de falta directa per la vintena falta del Vendrell. Als darrers minuts, els dos equips han anat a buscar la victòria, sense especular, però amb el 3 a 3 s'ha arribat al final del partit.

El proper dissabte 3 d'octubre, a les 20 h, el Vendrell rebrà la visita de l'Igualada per disputar el partit corresponent a la segona jornada de l'OK Lliga 20-21. Restant a l'espera de si hi haurà autorització perquè al Pavelló Municipal del CE Vendrell hi pugui haver públic, amb aforament limitat, o si serà a porta a tancada, s'informa a l'afició que el partit es podrà veure en directe a Televisió el Vendrell i a OK Liga TV.