Pròxim Partit - OK Lliga Plata

Dissabte, 6 abril 2024
CE VENDRELL vs MARTINELIA MANLLEU
19:00 | El Vendrell

El CE Vendrell guanya 1 a 2 a la pista de Las Rozas en el primer partit de la segona volta de l'OK Lliga Plata

Alineacions

CP Las Rozas (1): Iván Merinero (p), Juan Gabriel Fernández, Carlos Hermana i Daniel Domínguez i Pablo Reyes – cinc inicial – Carlos Cantallops, Jorge Cosín, Andrés Hermana, Jorge González i David Plaza (p).
CE Vendrell (2): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Manu Necchi, Gerard Miquel i Curro Fernández-Ávila - cinc inicial – Aleix Cid, Lluís Ferrer, Jan Escala, David Lecha i Ot Arbós (p).

Gols: 0-1 (20') Jan Escala, de penal; 1-1 (28') Juan Gabriel, de falta directa, i 1-2 (43') Lluís Ferrer.

Àrbitres: Ignasi Galán i Marta Fidalgo.

Targetes blaves: a Pablo Reyes (31'), Carlos Hermana (44') i Jorge Cosín (45').

Faltes d'equip: CP Las Rozas: 11 / CE Vendrell:13.

Avui, dissabte 1 de febrer, el primer equip del CE Vendrell d'hoquei ha guanyat 1 a 2 a la pista de Las Rozas, en el primer partit de la segona volta de l'OK Lliga Plata, i es manté líder del grup sud.

Una primera part molt disputada, amb molta intensitat en el joc per part dels dos equips, ha finalitzat amb el marcador favorable per al Vendrell gràcies a un gol de Jan Escala, de penal, al minut 20. Als tres minuts de la represa, Juan Gabriel ha fet l'1 a 1 de falta directa per la desena falta d'equip del Vendrell. Al miut 31, Pablo Reyes ha vist targeta blava, però Xavi Crespo no ha pogut superar el porter local en la falta directa. A partir d'aquest moment, el Vendrell ha dominat el joc i ha pressionat amb constància la porteria rival mirant d'aconseguir el gol de la victòria. I al minut 43, Lluís Ferrer ho ha aconseguit fent l'1 a 2, un gol molt celebrat juntament amb els membres d'Orgull Roig i Negre que han fet el desplaçament amb l'equip en autocar i que no han parat d'animar fins al final. El Vendrell ha tingut dues ocasions de falta directa, als minuts 44 i 45, per targetes blaves a dos jugadors de l'equip madrileny, però Gerard Miquel i Lluís Ferrer no han marcat. Al minut 47, Las Rozas ha fet la seva desena falta d'equip, però Iván Merinero ha tornat a estar encertat i ha fet una gran aturada en l'execució de la falta directa de Jan Escala. Els darrers minuts han estat molt disputats amb els locals buscant l'empat, però no hi ha hagut cap més gol i el partit ha finalitzat amb l'1 a 2 al marcador.

El proper dissabte 8 de febrer, a les 20 h, el CE Vendrell rebrà la visita del Sant Cugat.

Imatge: Captura del canal de Youtube "De Poste a Poste"