El CE Vendrell guanya 6 a 3 el Shum a la vuitena jornada de l'OK Lliga Plata

Alineacions

CE Vendrell (6): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Iker Casado, Manu Necchi i Curro Fernández-Ávila - cinc inicial –, Lluís Ferrer, Jan Escala, Gerard Miquel, Aleix Cid i Ot Arbós (p).

Shum Frit-Rach (3): Tomàs Ramírez (p), Raül Pelicano, Rubén Fernández, Roger Presas i Bernabé Garcia – cinc inicial –, Isaac Fernández, Sergi Pujol, Jordi Galán, Nil Tarrés i Àlex Rovira (p).

Gols: 1-0 (9') Jan Escala; 1-1 (12') Raül Pelicano; 1-2 (24') Rubén Fernández; 1-3 (27') Raül Pelicano, de falta directa; 2-3 (30') Lluís Ferrer; 3-3 (30') Jan Escala; 4-3 (44') Gerard Miquel, de falta directa; 5-3 (48') Xavi Crespo, i 6-3 (49') Xavi Crespo.

Àrbitres: Quim Navales i Albert Márquez.

Targetes: blaves a Roger Presas (22' i 46'), Xavi Crespo (27') i Jordi Galán (44'), i vermella a Raül Pelicano (49').

Faltes d'equip: CE Vendrell: 7 / CP Alcobendas: 11.

El dissabte 14 de desembre, el primer equip del CE Vendrell d'hoquei va guanyar 6 a 3 el Shum, en el partit corresponent a la vuitena jornada de l'OK Lliga Plata 2019-2020, i es manté líder de la classificació del grup sud.

Jornada solidària

A l'entrada del pavelló del Club d'Esports es va habilitar un punt de recollida de joguines de la Creu Roja, una acció solidària per lluitar contra l'exclusió social i garantir els drets dels infants. Abans de l'escalfament previ al partit, l'equip de l'OK Lliga Plata del CE Vendrell va fer un lliurament de joguines adquirides pels jugadors i el cos tècnic. Els membres de la Creu Roja van fer una valoració positiva per la recollida d'un total de cincuanta joguines aportades pel primer equip i pels aficionats que voluntàriament van voler col·laborar-hi.

Un gran partit d'hoquei i una afició bolcada amb l'equip

Va ser un gran partit d'hoquei en què l'afició va respondre a la crida de donar el màxim suport a l'equip, amb Orgull Roig i Negre i Grada Jove animant des del primer segon de joc i fins al final. Al minut 9, Jan Escala va inaugurar el marcador, però tres minuts després Raül Pelicano va empatar. I quan semblava que amb l'1 a 1 s'arribaria al descans, al darrer segon de la primera part Rubén Fernández va fer el segon del Shum. Als dos minuts de la represa, Raül Pelicano va marcar l'1 a 3 de falta directa. Davant d'aquest desavantatge de dos gols, el Vendrell va saber reaccionar i, al minut 30, Lluís Ferrer i Jan Escala van tornar a posar l'empat al marcador. I va ser en el tram final del partit quan van arribar els gols de Gerard Miquel (al minut 44, de falta directa) i de Xavi Crespo (als minuts 48 i 49) que posaven el 6 a 3 definitiu..

El proper dissabte 21 de desembre, a les 19:45 h, el CE Vendrell jugarà la novena jornada de l'OK Lliga Plata a la pista del Sant Feliu de Codines.