El CE Vendrell guanya 1 a 9 a la pista del Burguillos

Alineacions
HC Burguillos Extremadura (1): Josep M. Guasch (p), Alexis García, Jonathan Fernández, Ricard Rofes i Arkaitz Lozano –cinc inicial–, Alejo González, Arnau Robles, Pierluigi Amendolagine, Daniel Ferrer i Álvaro González (p).
CE Vendrell (9): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Iker Casado, Manu Necchi i Gerard Miquel -cinc inicial–, Aleix Cid, Jan Escala, Curro Fernández-Ávila i Ot Arbós (p).

Gols: 0-1 (1') Gerard Miquel; 0-2 (10') Jan Escala; 0-3 (13') Gerard Miquel; 1-3 (16') Alexis García, de falta directa; 1-4 (19') Manu Necchi, de falta directa; 1-5 (33') Jan Escala, de penal; 1-6 (42') Manu Necchi, de falta directa; 1-7 (43') Jan Escala; 1-8 (47') Xavi Crespo, i 1-9 (47') Jan Escala.

Àrbitres: Álvaro de la Hera i David Cantos.
Targetes blaves: Aleix Cid (16'), Pierluigi Amendolagine (19') i Iker Casado (44').
Faltes d'equip: HC Burguillos Extremadura: 11 / CE Vendrell: 10

El dissabte 16 de novembre, el primer equip del CE Vendrell d'hoquei va guanyar 1 a 9 a la pista del Burguillos (Extremadura), en el partit corresponent a la cinquena jornada l'OK Lliga Plata, i se situa al tercer lloc de la classificació del grup sud.

El Vendrell va encarrilar el partit des del primer minut amb un gol de Gerard Miquel. Amb dos gols més, un de Jan Escala (minut 10) i un de Gerard Miquel (minut 13), el Vendrell va posar un 0 a 3 al marcador. Al minut 16, Alexis García va retallar distància marcant de falta directa per una targeta blava a Aleix Cid. Però aquest va ser l'únic gol dels locals i el festival dels homes dirigits per Lluís Delriu va continuar amb un gol de Manu Necchi, de falta directa (minut 19) per una targeta blava a Pierluigi Amendolagine. Amb l'1 a 4 es va arribar al descans. A la segona part va continuar l'encert golejador del Vendrell amb tres gols més de Jan Escala, que signava un pòquer (minuts 33 -de penal-, 43 i 47), un altre de Manu Necchi (minut 42 -de falta directa, per la desena falta del Burguillos) i un de Xavi Crespo (minut 47). Al final del partit el marcador mostrava un 1 a 9 que reflectia el clar domini que va tenir el Vendrell en aquest desplaçament a terres extremenyes.

El proper diumenge 24 de novembre, a les 12:30 h, al Pavellló del Club, el CE Vendrell rebrà la visita del segon classificat del grup sud, l'Alcobendas (Madrid), per disputar la sisena jornada de l'OK Lliga Plata.