El CE Vendrell d'OK Lliga Plata guanya 2 a 3 a la pista del Sant Just

Alineacions

HC Sant Just (2): Carlos de Sousa (p), Borja López, Josep Grima, Frederic Hinojal i Pau Vilà – cinc inicial –, Pol Macià, Joan Pujalte, Edu Fernández, Joan Lluís Mudarra i Didac Sánchez (p).
CE Vendrell (3): Álvaro Shehda (p), Lluís Ferrer, Curro Fernández-Ávila, Jan Escala i Manu Necchi- cinc inicial –, Aleix Cid, Iker Casado, Gerard Miquel, Xavi Crespo i Ot Arbós (p).

Gols: 1-0 (2') Borja López; 1-1 (18’) Iker Casado; 1-2 (27') Lluís Ferrer; 1-3 (36') Lluís Ferrer, de falta directa, i 2-3 (49') Edu Fernández, de falta directa.

Àrbitres: Josep Gómez i Albert Puig.
Targetes blaves: Frederic Hinojal (9'), Xavier Crespo (28') i Josep Grima (42').
Faltes d'equip: HC Sant Just: 12 / CE Vendrell: 10

El dissabte 2 de novembre, el primer equip del CE Vendrell d'hoquei va guanyar 2 a 3 a la pista del Sant Cugat, en el partit corresponent a la tercera jornada l'OK Lliga Plata, i se situa al quart lloc de la classificació del grup sud.

El Sant Just es va avançar ben aviat al marcador, al minut 2, amb un gol de Borja López. Al minut 18, Iker Casado va fer el gol de l'empat i amb l'1 a 1 es va arribar al descans. Als dos minuts de la represa, Lluís Ferrer va fer el segon gol del Vendrell. El mateix jugador va transformar una falta directa, al minut 36, que significava l'1 a 3. Al darrer minut, Edu Fernández va fer el 2 a 3 de falta directa, resultat amb el qual es va arribar al final del partit.

L'equip va comptar amb el suport d'Orgull Roig i Negre, que va fer el desplaçament al Pavelló La Bonaigua de Sant Just Desvern per donar-li ànims fins al final i ajudar-lo a aconseguir la victòria. Junts, ho tornarem a fer!

El proper diumenge 10 de novembre, a les 13 h, al Pavellló del Club, el CE Vendrell rebrà la visita del Barça per disputar la quarta jornada de l'OK Lliga Plata.