Presentació de l'equip d'OK Lliga Plata del CE Vendrell 2019-2020

El dimecres 31 de juliol s'ha presentat l'equip d'OK Lliga Plata del CE Vendrell 2019-2020.

L'equip continuarà sota la direcció de Lluís Delriu i en el seu equip tècnic seguiran el preparador físic David Vallecillos, la fisioterapeuta Fàtima Sultan i l'auxiliar Quim Tomàs. També es comptarà amb la incorporació del tècnic Xavi Ferrer amb tasques que s’estendran al conjunt de l’organització esportiva del CE Vendrell.

Respecte a la temporada anterior, per jugar en el primer equip, continuen Emanuel Necchi, Xavi Crespo, Gerard Miquel -com a jugador propi-, Iker Casado, David Lecha, Aleix Cid i Ot Arbós (porter).

I s'incorporen el vendrellenc Lluís Ferrer que, procedent del Vilafranca, tornarà a jugar al primer equip del seu club de formació; Curro Fernández, procedent de l'Alcobendas; Álvaro Shehda (porter), procedent també de l'Alcobendas, i Jan Escala, procedent del Reus Deportiu.

Les baixes respecte a la temporada anterior són Gerard Camps (porter), Jordi Ferrer, Pablo Nájera, Guido Pellizzari i Joan Lluís Mudarra.

Després de la presentació a la sala social del Club, a la qual hi han assistit l'alcalde, Kenneth Martínez; el regidor Rubén Gràcia i la regidora Mar Negro, de l'àrea d'Esports; la regidora i vicepresidenta quarta de la Diputació de Tarragona, Eva Mata; diversos regidors del Consistori; famílies de la base, aficionats i una representació de la penya Orgull Roig i Negre, s'ha fet una visita a les instal·lacions del Pavelló del CE Vendrell on s'ha aprofitat per fer una foto de grup.

Tot seguit, s'ha fet una passejada a peu fins a la plaça Nova per fer una foto en un lloc emblemàtic de la vila on hi ha l'escultura del fill il·lustre Pau Casals.

Per finalitzar, l'equip ha fet un pica-pica gentilesa del Fondue Restaurant.

Llegir 452 vegades