Imprimir aquesta pàgina

El CE Vendrell perd 5 a 2 a Lleida i certifica el seu descens a OK Lliga Plata.

Alineacions

Lleida Llista Blava (5): Lluís Tomàs (p), Bruno di Benedetto, Maxi Oruste, Andreu Tomàs i Roberto di Benedetto  – cinc inicial – Xixi Creus, Armando Sánchez, Raúl Fernández, Pol Besolí i Gerard Folgueras (p).

CE Vendrell (2): Gerard Camps (p), Xavi Crespo, Jordi Ferrer, Emanuel Necchi, i Guido Pellizzari - cinc inicial – Pablo Nájera, Gerard Miquel, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra, i Ot Arbós (p).

Gols: 1-0 (10') Andreu Tomàs; 1-1 (9') Emanuel Necchi; 2-1 (10') Andreu Tomàs; 3-1 (36') Bruno di Benedetto; 4-1 (37') Bruno di Benedetto; 5-1 (40') Xixi Creus, i 5-2 (47') Emanuel Necchi, de falta directa.

Àrbitres: Iván González i Josep Antoni Ribó.

Targetes blaves: - .

Faltes d'equip: Lleida Llista Blava: 12 / CE Vendrell: 10

El Vendrell va perdre 5 a 2 a la pista del Lleida en el darrer partit de la temporada i va certificar el seu descens a l'OK Lliga Plata. Ara ja toca pensar en la confecció de la plantilla per a la propera temporada i treballar per tornar a pujar al més aviat possible. Des de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell es vol agrair la col·laboració de les administracions, patrocinadors, empreses i comerços que han fet possible poder gaudir d'un equip a l'OK Lliga i a competicions europees les darreres nou temporades. Gràcies famíies de la base i col·laboradors particulars que també heu fet la vostra aportació i que heu vingut als partits a animar l'equip. I cal fer una menció especial a la penya Orgull Roig i Negre que, acompanyats per Grada Jove, sempre heu estat a tot arreu i en totes les circumstàncies. A partir d'ara és important poder continuar junts amb el suport i la col·laboració de tots per tornar a posar l'hoquei del Club d'Esports Vendrell a la màxima categoria. Visca el Vendrell.

Llegir 324 vegades

L'últim de