La Secció d’Hoquei del CE Vendrell i l’Associació Brasilera de Catalunya arriben a un acord de col·laboració.

La Secció d’Hoquei del CE Vendrell i l’Associació Brasilera de Catalunya han arribat a un acord de col·laboració basat en el voluntariat en el marc d'un projecte social i integrador.

 

L’Associació Brasilera de Catalunya és una entitat sense afany de lucre que dona suport als brasilers nouvinguts per fer-los més fàcil l’arribada i la integració a la terra d’acollida. La Secció d’Hoquei del CE Vendrell és una entitat sense afany de lucre que, a part de desenvolupar una activitat esportiva, també fa una funció social de convivència i d’integració social.

 

En aquest marc, l’Associació de Brasilers de Catalunya aportarà persones voluntàries per donar suport a les activitats esportives que organitzi la Secció d’Hoquei del CE Vendrell. Per la seva banda, la Secció d’Hoquei del CE Vendrell facilitarà els recursos materials necessaris a les persones aportades per l’Associació Brasilera de Catalunya per desenvolupar les tasques de voluntariat.

 

Aquesta col·laboració ja s'ha anat realitzant des de fa unes temporades amb la colònia de brasilers que viuen al nostre país, però Victor Romagosa i Rai Santos l'han oficiliat un cop constituïda l'Associació Brasilera de Catalunya.  

 

Per a la Secció d'Hoquei del CE Vendrell suposa disposar d'un grup de persones voluntàries que se sumen a les de la pròpia entitat, la qual cosa ajuda els nouvinguts a conèixer gent i a integrar-se a la societat que els acull.  

 

Llegir 227 vegades