El Vendrell perd 1 a 5 amb el Lloret i ja no depèn d'ell mateix per a la permanència.

Alineacions


CE VENDRELL (1): Gerard Camps (p), Xavi Crespo, Jordi Ferrer, Emanuel Necchi, i Guido Pellizzari - cinc inicial – Pablo Nájera, Gerard Miquel, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra i Ot Arbós (p).

CH LLORET VILA ESPORTIVA (5): Ferran Serra (p), Lluís Grau, David Plaza, Àlex Grau i Moisès Aguirre - cinc inicial – Adrià Farré, Antoine Le Berre, Joan Gelmà, Joel Noguero i Andreu Ramon (p).

Gols
0-1 (12') David Plaza; 1-1 (28') Emanuel Necchi; 1-2 (29') Lluís Grau; 1-3 (30') David Plaza; 1-4 (30') Lluís Grau, i 1-5 (36') Moisès Aguirre.

Àrbitres: Daniel Villar i Iñigo López.

Targetes: blaves a Pablo Nájera (21'), a Adrià Farré (21' i 46'), a Àlex Grau (24') i a Xavi Crespo (27').

Faltes: CE Vendrell: 9 / CH Lloret: 8

El CE Vendrell va perdre 1 a 5 amb el Lloret en el partit corresponent a la penúltima jornada de l'OK Lliga. Amb aquest resultat, el CE Vendrell ja no dependrà d'ell mateix per aconseguir la permanència en l'últim partit de la temporada, que jugarà el proper dissabte 1 de juny, a les 20 h, a la pista del Lleida.

Al final de la jornada 29, el CE Vendrell, el CP Vic, el CH Lloret Vila Esportiva i el CP Alcobendas han quedat empatats a 29 punts. Per aconseguir la salvació, els homes dirigits per Lluís Delriu hauran d'aconseguir un millor resultat que dos dels altres tres equips.

Els partits dels atres clubs implicats són: PAS Alcoi – CP Vic, CH Lloret Vila Esportiva – PHC Sant Cugat i CP Alcobendas – Barça Lassa.

Pel que fa al partit del passat dissabte, des de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell es vol agrair la bona resposta de l'afició vendrellenca que va omplir bona part de les grades del Pavelló del Club per donar suport a l'equip, fent una menció especial a la penya Orgull Roig i Negre que sempre està al costat de l'equip, acompanyant-lo a tot arreu. El proper dissabte toca ser a Lleida. Mai sol!

Llegir 278 vegades