El CE Vendrell guanya 2 a 3 a Igualada.

Alineacions

Igualada Rigat HC (2): Elagi Deitg (p), Oriol Vives, Sergi Pla, Ton Baliu i Jordi Méndez  – cinc inicial – Bernat Yeste, Jaume Molas, Cesar Vives, Roger Bars i Manel del Valle (p).

CE Vendrell (3): Gerard Camps (p), Xavi Crespo, Jordi Ferrer, Emanuel Necchi i Guido Pellizzari - cinc inicial – Gerard Miquel, Pablo Nájera, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra i Ot Arbós (p).

Gols: 1-0 (5') Ton Baliu; 2-0 (20') Jaume Molas; 2-1 (30') Emanuel Necchi; 2-2 (34') Jordi Ferrer, i 2-3 (48') Xavi Crespo.

Àrbitres: Jonathan Sánchez i Àngel Tavera.

Targetes blaves: -

Faltes d'equip: Igualada Rigat HC: 4 / CE Vendrell: 10

El Vendrell va aconseguir una victòria molt important per 2 a 3 a la complicada pista de l'Igualada, resultat que el permet mantenir-se fora de la zona de descens per segona jornada consecutiva.

L'equip dirigit per Lluís Delriu va haver de remuntar un marcador desfavorable de 2 a 0 al descans, amb gols dels locals Ton Baliu, al minut 5, i Jaume Molas, al minut 20. A la segona part, Emanuel Necchi, al minut 30; Jordi Ferrer, al minut 34, i Xavi Crespo, al minut 48, van ser els protagonistes de la remuntada i el partit va finalitzar amb un 2 a 3 al marcador.

El proper dissabte 25 de maig, a les 20 h, el CE Vendrell rebrà la visita del Lloret en un partit contra un rival directe que caldrà guanyar per mantenir vives les opcions de permanència a l'OK Lliga. Per tant, es fa una crida a l'afició a anar al Pavelló del Club en aquest darrer partit de la temporada a casa per donar el màxim suport a l'equip.

Som-hi el Vendrell, tots junts, equip i afició, amb orgull vendrellenc, ho aconseguirem.