El CE Vendrell de Primera Catalana guanya 4 a 6 a la pista del Monjos i se situa en promoció d'ascens.

CP Monjos (4):Roger Nogué, Gerard Rojo, Andrew Ashurst (C), David Sancho, Fco Jose Soto, Pol Freixedes, Antonio J Torreño, Jordi Belles, Isaart Pascual, Pau Romagosa.

CE Vendrell (6):Marc Solans, Joanlluis Mudarra (3), David lecha (1)(C), Arnau Gimeno, Joan Esteve, Alejandro Quesada (1), Arnau Dilme (1), lluc Rimbaudi, Josep M. Guasch.

Gols: JoanLluis Mudarra 16' (0-1), Alejandro quesada 18' (0-2), CP Monjos 22' (1-2), JoanLluis Mudarra 28' (1-3), CP Monjos 32' (2-3), Arnau Dilme 38' (2-4), JoanLLuis Mudarra 42' (2-5), CP Monjos 44' (3-5),  David Lecha 45' (3-6), CP monjos 48' (4-6).

Targetes Blaves: Gerard Rojo, Andrew Ashurst i Antonio Torreño pel CP Monjos, Alejandro Quesada pel CE Vendrell

El dissabte 30 de març, el CE Vendrell de Primera Catalana d'hoquei sobre patins va guanyar 4 a 6 a la pista del Monjos en el partit corresponent a la jornada 25.

Els gols del Vendrell els van marcar Joan Lluís Mudarra (hat trick), Alejandro Quesada, Arnau Dilme i David Lecha.

A la primera part un gol de JoanLluis Mudarra davant de porter als 16 minuts i un altre d'Alejandro als 18 quan el Vendrell disposava de powerplay a favor, juntament amb un gol del monjos just abans d'acabar la primera part, eren els pocs gols encaixats en un partit molt lent i feixug. El CP monjos no ha posat les coses fàcils i s'ha fet molt fort durant tot el partit a la seva pista. A la segona part el Vendrell ha treballat la defensa del Monjos que jugava canviant de sistema quadre a rombe estàtic. Als pocs minuts Joanlluis Mudarra ha fet el tercer pel Vendrell de xut des de fora d’àrea, però el Monjos ha tornat a retallar l’avantatge amb un rebot davant de porteria. Han passat pocs minuts quan Arnau Dilme ha fet el quart pel Vendrell davant de porter. El Vendrell ha disposat d'un penal a favor, sense èxit a porteria, però als 2 minuts Mudarra de nou ha fer pujar el cinquè (tercer de la nit per ell). El monjos no s'ha fet enrere i constantment ha estat fent arribar la bola a porteria del Vendrell, però ha estat el Vendrell amb David Lecha qui ha tornat a marcar, augmentant a 6 els gols del Vendrell. A falta de 2 minuts una blava doble per Alejandro (Vendrell) i Gerard (Monjos) ha donat l'oportunitat al Monjos de Falta directa que no ha desaprofitat, posant el tres a sis al marcador final.

Amb aquest resultat, el CE Vendrell se situa cinquè de la classificació del grup B, en zona de promoció d'ascens.

El divendres 5 d'abril, a les 20:45 h, el CE Vendrell jugarà el seu proper partit a la pista del Vila-seca.

Llegir 303 vegades