Imprimir aquesta pàgina

El CE Vendrell de Primera Catalana 8 a 0 a la pista del Sant Cugat.

El passat divendres 15 de febrer, el CE Vendrell de Primera Catalana d'hoquei sobre patins va perdre 8 a 0 a la pista del Sant Cugat, en el partit corresponent a la jornada 19.

Un partit amb diverses fases, un començament molt determinat per l'arbitratge, que va xiular en 4 minuts un penal, una blava i va donar un gol en pròpia porta en contra del Vendrell, quan hi havia un jugador local dintre de l'àrea del porter, un 3-0 amb 5 minuts jugats de partit va fer que els jugadors del Vendrell perdessin el control de la bola i donessin masses oportunitats al contrari, que les va aprofitar fins augmentar la distància al marcador, 5-0 a la mitja part. A la represa el Vendrell va treballat millor en defensa, però no va poder fer res per inaugurar el seu marcador, disposant de dos penals a favor, per 1 penal i 2 faltes directes en contra, la impotència davant de l'arbitratge ha continuat i aquesta impunitat ha fet que el Sant Cugat jugués a plaer, quedant-se a 9 faltes fins a final del partit, sense cap falta en contra en 15 minuts. Resultat molt enganyós, toca tornar al treball i seguir endavant.

Amb aquest resultat, el CE Vendrell se situa a la setena posició de la classificació del grup B, a tres punts de la promoció d'ascens.

El diumenge 24 de febrer, a les 18:30 h, el CE Vendrell rebrà la visita de l'Andorra.