19:00 | El Vendrell

El CE Vendrell guanya 3 a 1 al Lleida.

Alineacions CE Vendrell (3): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Iker Casado, Emanuel  Necchi, i Guido Pellizzari - cinc inicial – David Lecha, Joan Lluís  Mudarra, Pablo Nájera, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).

Lleida Llista Blava (1): Lluís Tomàs (p), Joan Cañellas, Maxi Oruste,  Andreu Tomàs i Roberto di Benedetto  – cinc inicial – Bruno di  Benedetto, Xixi Creus, Raúl Fernández, César Candanedo i Gerard  Folgueras (p).

Gols: 1-0 (30') Jordi Ferrer;  1-1 (39') Maxi Oruste; 2-1 (44') Emanuel  Necchi, i 3-1 (49') Gerard Miquel, de falta directa.

Àrbitres: José Juan Melero i Iñigo López.

Targetes blaves: blaves a Iker Casado (7'), Emanuel Necchi (15'),  Roberto di Benedetto (21') i a Xixi Creus (49').

Faltes d'equip: CE Vendrell: 5 / Lleida Llista Blava: 10.

El Vendrell va guanyar 3 a 1 el Lleida en el darrer partit de la primera  volta de l'OK Lliga 2018-2019. Tot i la victòria, el Vendrell es manté a  la part baixa de la classifiació, però a només dos punts de poder sortir  de la zona de descens.

Amb una primera part molt igualada, es va arribar al descans amb el 0 a  0 inicial, sobretot gràcies a la gran actuació del porter local Gerard  Camps, que va aturar l'execució de tres faltes directes i de dos penals.  Els gols van arribar a la segona part. Al minut 30, Jordi Ferrer va fer  l'1 a 0. Nou minuts després, Maxi Oruste va empatar el partit. Al minut  44, Emanuel Necchi va tornar a avançar el Vendrell en el marcador. Es  van viure uns minuts finals d'infart, amb incidència al cronòmetre  inclosa, i amb la penya Orgull Roig i Negre empenyent tota l'afició  vendrellenca a animar l'equip. Finalment, al darrer minut, va arribar la  tranquil·litat amb un gol de  Gerard Miquel, de falta directa, que  establia el resultat final de 3 a 1.

El proper dimarts 22 de gener, a les 21 h, el CE Vendrell rebrà la  visita del Reus Deportiu en el partit corresponent a la primera jornada  de la segona volta.