El Vendrell empata 4 a 4 a la pista del Lloret.

Alineacions

CH LLORET VILA ESPORTIVA (4): Ferran Serra (p), Lluís Grau, David Plaza, Àlex Grau i Moisès Aguirre - cinc inicial – Xavier Pérez, Adrià Farré, Antoine Le Berre, Joan Gelmà i Oriol Perarnau  (p).

CE VENDRELL (4): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Emanuel Necchi, Gerard Miquel i Guido Pellizzari - cinc inicial – Aleix Cid, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra, Pablo Nájera i Ot Arbós (p).

Gols

1-0 (2') Lluís Grau; 1-1 (23') Jordi Ferrer, de falta directa; 1-2 (36') Emanuel Necchi; 1-3 (36') Jordi Ferrer; 1-4 (39') Aleix Cid; 2-4 (42') Jordi Ferrer, en pròpia porta; 3-4 (43') Antoine Le Berre i 4-4 (48') David Plaza.

Àrbitres: Josep Antoni Ribó i David Calonge.

Targetes: blaves a Àlex Grau (23') i a Lluís Grau i a Guido Pellizzari (34').

Faltes: CH Lloret: 6 / CE Vendrell: 8

El CE Vendrell va empatar 4 a 4 a la pista del Lloret en el partit corresponent a la jornada 14 de l'OK Lliga. Amb aquest resultat, el CE Vendrell se situa en el penúltim lloc de la classificació.

El Lloret va inaugurar el marcador ben aviat amb un gol de Lluís Grau, al minut 2. Abans d'arribar al descans, Jordi Ferrer va fer l'1 a 1 de falta directa. A la segona part, el Vendrell va tenir uns minuts de gran encert de cara porteria i al minut 39 guanyava per 1 a 4, amb gols de Emanuel Necchi i Jordi Ferrer, al minut 36, i d'Aleix Cid, al minut 39.

Però el Lloret va reaccionar a partir d'un gol en pròpia porta de Jordi Ferrer i al final va aconseguir empatar el partit amb dos gols més, un de Antonie Le Berre, al minut 43, i un altre de David Plaza, al minut 48.

Després de l'aturada de les vacances nadalenques, si no hi ha cap canvi amb motiu de coincidència de pista amb el Calafell en horari unificat, el dissabte  12 de gener, a les 20 h, al Pavelló del Club d'Esports Vendrell, el CE Vendrell rebrà la visita del Lleida en el partit corresponent a la jornada 15 de l'OK Lliga.

Llegir 344 vegades